Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
217
Utgivningsdatum
2011-03-11
Upplaga
2
Förlag
Norstedts
Dimensioner
177 x 110 x 14 mm
Vikt
80 g
SAB
Qblb,Qbm
ISBN
9789113034249
Sounds like branding : hur varumärken blev de nya skivbolagen (och konsumenter blev  till fans) (pocket)

Sounds like branding : hur varumärken blev de nya skivbolagen (och konsumenter blev till fans)

Pocket Svenska, 2011-03-11

Slutsåld

Människor älskar musik men avskyr reklam. Något som får allt fler varumärken att undvika traditionell annonsering och i stället marknadsföra sig genom musik och artister. I en värld där människors uppmärksamhet inte längre är till salu blir musik ett sätt att engagera och skapa uppmärksamhet.

Hörseln är människans näst starkaste sinne. Ljud och musik är något som berör människor på ett mer sublimt plan än rent visuella intryck och som därför lättare engagerar människor känslomässigt. Det är därför marknadsföring via ljud och musik blivit den senaste trenden när det handlar om att bygga varumärken och skapa kundrelationer.

Sounds like branding är en öronöppnande resa genom musik- och marknadsföringshistorien, från 20-talets muzak (hissmusik) och jinglar till dagens music branding - så kallas denna nya marknadsföringsmetod där varumärken är de nya skivbolagen, där lyckad marknadsföring blir en del av populärkulturen och där konsumenter förvandlas till fans.
Boken fungerar också som en inspirerande handbok för den som vill veta hur man ska göra för att använda sig av music branding i sin marknadsföring.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jakob Lusensky

  • Sounds Like Branding

    Jakob Lusensky

    Everyone loves music, but not everyone loves advertising. Faced with increasingly impatient and fickle customers, some of the world's most famous brands have been turning to music and artists to engage the public in a way they could never do alone...

Bloggat om Sounds like branding : hur varumärken ble...