Monika Ahlbergs bästa : från medelhavsmat till tårtkalas (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
108
Utgivningsdatum
2011-09-23
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Grünstein, Denise (foto) / Rundquist, Ewa-Marie (foto) / Kleinschmidt, Wolfgang (foto)
Dimensioner
230 x 176 x 12 mm
Vikt
440 g
SAB
Qcaa,641.8
ISBN
9789113035383

Monika Ahlbergs bästa : från medelhavsmat till tårtkalas

(7 röster)
Inbunden, Svenska, 2011-09-23

Slutsåld

Det ska vara lätt att laga god mat både till vardag och fest, tycker Monika Ahlberg. Följ med henne på lekfullt äventyr när hon med alla sinnen lagar mat och bakar.

Den svenska matrevolutionen rullar vidare. I Sverige äter vi bättre än någonsin. Svenska kockar uppmärksammas allt oftare internationellt och tar hem prestigefulla priser. Vi har valt ut några av våra bästsäljande kockar och kokboksförfattare för en fin liten reprintserie med ett sextiotal recept i varje volym. Ett utmärkt tillfälle för alla kokboksälskare att hitta nya bekantskaper, eller när du vill ge bort din favoritkock i present!

Monika Ahlberg är kanske den kock som gjorde att svenska folket på allvar fick upp ögonen för kokböcker. Det började med Rosendals trädgårdscafé och fortsatte sedan med en lång rad egna böcker. Kanske är det på grund av att hon är självlärd kock som hon gör som hon vill - och vill att andra ska göra som de vill, det vill säga prova sig fram bland råvaror och smaker. För Monika Ahlberg är maten också glädje, samvaro och sinnlighet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Monika Ahlbergs bästa : från medelhavsmat...