Karin Franssons bästa : från vintergrytor till sommargrönt (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
108
Utgivningsdatum
2011-09-23
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Hertzell, Daniel (foto)
Dimensioner
230 x 175 x 12 mm
Vikt
440 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789113035390
Karin Franssons bästa : från vintergrytor till sommargrönt (inbunden)

Karin Franssons bästa : från vintergrytor till sommargrönt

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2011-09-23

Slutsåld

Örter och natur inspirerar Karin Fransson till smakfulla rätter. Karin Fransson i sin tur gör människor lyckliga med sin mat och inspirerar dem att laga egen mat, helst med mycket örter.

Den svenska matrevolutionen rullar vidare. I Sverige äter vi bättre än någonsin. Svenska kockar uppmärksammas allt oftare internationellt och tar hem prestigefulla priser. Vi har valt ut några av våra bästsäljande kockar och kokboksförfattare för en fin liten reprintserie med ett sextiotal recept i varje volym. Ett utmärkt tillfälle för alla kokboksälskare att hitta nya bekantskaper, eller när du vill ge bort din favoritkock i present!

Karin Fransson växte upp i Tyskland men är sedan många år bosatt i Sverige, närmare bestämt på Öland. Där driver hon tillsammans med sin man Hotell Borgholm, vars restaurang är en av de 24 bästa i Sverige enligt White guide. Hon medverkar också i radioprogrammet Meny. 2007 fick hon Allt om Mat:s Stora Matpris.
Örter är Karin Franssons stora kärlek och på Öland odlar hon dem. Det är också där, i naturen, som hon finner inspiration till nya recept. Karin Fransson säger att hon lagar mat för att människor ska bli lyckliga. Det lyckas hon med eftersom folk åker långväga just för att äta hennes mat.
Recepten är tagna från Karin Franssons gröna smaker och Karin Franssons sju årstider.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Karin Franssons bästa : från vintergrytor till sommargrönt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Trist besvikelse
    RS, 13 mars 2014

    Har många gånger hört Karin Fransson i matlagningsprogram i radio. Hon har berättat om mat i allmänhet och om örter i synnerhet så att det har vattnats i munnen. Hennes glädje och kunskap har har varit genuin Jag väntade mig en bok om örter och hur de skulle kunna kombineras med varandra och med andra råvaror. Det jag fick var en trist bok med en massa långa recept. Kan inte tänka mig att laga dem och har inte lärt mig något.

  2. En torftig bok tyckte jag. Bilderna inte recepten...
    Tingeling, 3 januari 2014

    En torftig bok tyckte jag. Bilderna inte recepten dominerar. Hon kan bättre så jag tror inte det var hennes fel.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Karin Franssons bästa : från vintergrytor...