Oväntat besök på Star Street (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (441.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anja Lundqvist
Utgivningsdatum
2010-10-21
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Katarina Jansson
ISBN
9789113035505
Oväntat besök på Star Street (ljudbok)

Oväntat besök på Star Street (ljudbok)

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok, Svenska, 2010-10-21
147
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Vem - eller vad - är det som håller ett vakande öga på de boende på Star Street 66 i Dublin? Hur det än ligger till med den saken så kommer denna mycket speciella gäst att föra med sig många omvälvande överraskningar för husets invånare: en del ovälkomna, andra angenäma.

På översta våningen bor musikbolagschefen Katie som tillbringar sina dagar med att hålla gårdagens rockstjärnor kort och fundera över hur mycket cheesecake det går åt för att äta ihjäl sig.
Under henne delar ett par muskulösa polacker lägenhet med en gatsmart tjej som heter Lydia. Hon har en vass tunga och en ännu skarpare hjärna, men trots det några oväntade svaga punkter.
På första våningen bor Fionn - en trädgårdsmästare som föredrar palsternackors sällskap framför människors. Men han ser ut som en prins hämtad direkt ur sagans värld och när han oväntat erbjuds en egen tv-show kastas han plötsligt rakt in i strålkastarljuset.
På bottenvåningen bor Matt och Maeve som är Väldigt, Väldigt Kära och som håller sin desperation på avstånd genom att i all välmening och slumpmässigt göra snälla saker.
Men en mystisk besökare har precis landat på Star Street 66 och stora förändringar är på gång. Gamla hemligheter är på väg att komma upp till ytan och medföra kärlek, tragik och oväntad optimism. Livet kommer aldrig att bli detsamma.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Oväntat besök på Star Street. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Marian keyes.
  Lia, 22 april 2016

  Denna bok var tråkig. Läste
  en bit men la av sen. Tappade
  intresset helt. Tänker inte
  prova igen. En av hennes böcker
  gillar jag men har provat dom
  flesta. Denna går till loppis.

 2. semester bok
  bonadea, 20 juli 2014

  Marian Keyes böcker är alla bra, Oväntat Besök På Star Street är inget ondast, det är en typisk Keyes historia fylld av humor och intressanta personligheter. Detta är en perfekt sommar bok att ha med sig till stranden. De korta kapitel gör att man inte tappar bort sig , lättsam historia som man läser med ett leende och man blir inte trött i huvudet av, en bok som man inte kan tycka illa om.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Oväntat besök på Star Street