Nyfixat : 57 projekt för dig som gillar återbruk (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2012-03-30
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Nilsson, Stefan (foto)
Dimensioner
245 x 175 x 15 mm
Vikt
580 g
SAB
Pmh.09,Qcba,645
ISBN
9789113036472
Nyfixat : 57 projekt för dig som gillar återbruk (kartonnage)

Nyfixat : 57 projekt för dig som gillar återbruk

Kartonnage, Svenska, 2012-03-30

Slutsåld

Gillar du att gå till Myrorna eller loppisar och fynda gamla grejer? Eller samlar du på dig en massa saker som du inte vet vad du ska ha till? Då är Nyfixat boken för dig - här får du lära dig hur du på bästa sätt gör om gammalt till nytt!

I Nyfixat får gamla föremål inte bara nytt liv, de får dessutom både ny form och ny funktion. Tillsammans med elva framstående form­givare tar de vana stylisterna och journalisterna Ann Sjöstedt och Marit G Engstedt tag i de föremål som oftast lämnas in till Myrorna, loppisar och andra second hand-affärer. Det rör sig om allt från gamla soffbord och stereobänkar till stolar, kläder och pocketböcker. Allt förvandlas med stor kreativitet och fantasi till moderna och uppdaterade föremål som kan passa in i de flesta hem.

Boken innehåller totalt 57 projekt med olika svårighetsgrad och omfattning. Ibland behöver du några redskap och hjälpmedel, det mesta som finns i de allra flesta hem. Med tydliga steg för steg-instruktioner guidas du till ett fantastiskt resultat. Projekt som alla kan prova på!

Ta till exempel en ful gammal stereobänk från IKEA, inhandlad på Myrorna för en liten peng, och förvandla den till ett fantastiskt kök för barnen att leka i. Eller det där gamla tråkiga soffbordet i furu som stått på vinden i många år? Med hjälp av en loppisfyndad bricka, färg och verktyg får du plötsligt ett glatt brickbord till ditt vardagsrum.

I Nyfixat möter du förutom författarna Marit G Engstedt och Ann Sjöstedt en rad framstående formgivare, bland andra Bea Szenfeld, Lotta Kühlhorn, Jonas Wagell och Pontus Djanaieff, som alla gör om varsitt föremål.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Nyfixat : 57 projekt för dig som gillar å...