Fåglar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Lilla fälthandboken
Antal sidor
216
Utgivningsdatum
2011-05-05
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Mikael Svensson
Originaltitel
Concise bird guide
Dimensioner
140 x 95 x 18 mm
Vikt
190 g
SAB
Ugg.07-c
ISBN
9789113036823

Fåglar

(6 röster)
Häftad, Svenska, 2011-05-05
75 kr
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Fåglar är förmodligen den mest välkända och välbekanta djurgruppen i Sverige. Av världens cirka 10 000 arter häckar ungefär 420 i Europa och av dessa drygt 250 i Sverige.

Att identifiera fåglar är en populär fritidssyssla och något många är intresserade av. Den här boken ger grundläggande information om hur du snabbt känner igen ett stort antal arter i olika dräkter. Det finns många faktorer att ta hänsyn till när du ska bestämma fåglar. Färger är till exempel inte alltid att lita på eftersom fåglarnas utseende kan variera över året och beroende på ålder och kön. Men med ökad erfarenhet kommer du att snabbt kunna identifiera många arter även på långa avstånd.

Fåglar innehåller detaljerade färgteckningar av mer än 250 arter och underarter. Den beskriver utseende, livsmiljö och beteende och allt du behöver för att identifiera en viss art.

Lilla fälthandboken är en ny serie praktiska guider i fickformat. Samtliga har ett skyddande plastfodral och en miniposter. De övriga titlarna i serien är Flora, Fjärilar, Insekter, Träd & buskar samt Trädgårdens djur.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Fåglar