Fjärilar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Lilla fälthandboken
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2011-05-05
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Mikael Svensson
Originaltitel
Concise butterfly & moth guide
Dimensioner
135 x 95 x 15 mm
Vikt
170 g
SAB
Ugjbb
ISBN
9789113036847

Fjärilar

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad, Svenska, 2011-05-05

Slutsåld

Fjärilar är några av de mest synliga insekterna, och kanske de populäraste. Många fjärilar är enormt vackra med sin stora färgrikedom.

Oftast ser vi fjärilar på dagen, huvudsakligen under de varmare månaderna på året - från tidig vår till sen höst. Nattfjärilar däremot, som namnet antyder, drar sig gärna till ljuset och därför ser vi dem ofta på kvällen eller natten vid fönstret eller lampan.

Fjärilar innehåller färgillustrationer av mer än 150 olika arter. Den innehåller alla nödvändiga fakta för att kunna identifiera en viss art, och information om beteende och hemvist. Dessutom får du veta när och var det är mest sannolikt att se en viss art.

Lilla fälthandboken är en ny serie praktiska guider i fickformat. Samtliga har ett skyddande plastfodral och en miniposter. De övriga titlarna i serien är Flora, Fåglar, Insekter, Träd & buskar samt Trädgårdens djur.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fjärilar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Den lilla boken ligger gärna på utebordet
    Eli, 28 mars 2014

    Roligt att kunna identifiera olika fjärilar i trädgården. Nu dessa vackra dagar ligger den på utebordet. Flera fjärilar har redan dykt upp - våren är här på riktigt.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Fjärilar