Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2012-11-14
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Kindt-Wollam, Susanne (foto) / Streiffert, Fredrik (foto)
Dimensioner
230 x 194 x 19 mm
Vikt
680 g
SAB
613.71,Rag
ISBN
9789113038094
Bodylicious! : så får du din drömkropp (kartonnage)

Bodylicious! : så får du din drömkropp

(61 röster)  |  Läs 9 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2012-11-14

Slutsåld

Följ med Sofi Fahrman och Julia Fors på resan mot en snyggare, starkare och sundare kropp. Lätta och lustfyllda råd om kost och träning, för vem har sagt att en sund livsstil måste vara tråkig?

Sofi och Julia har testat de mest effektiva träningsformerna och hälsoknepen. Sofi har fått de bästa insidertipsen från Hollywoods skickligaste tränare, och Julia delar med sig av sina kunskaper om kost och hälsa.

I träningsdelen går Sofi igenom kroppens viktigaste muskelgrupper med handfasta övningar och tydliga bilder. Kostdelen innehåller mängder av hälsotips för att underlätta din vardag.

Ingen mat är förbjuden, det gäller bara att göra smartare val. Dessutom avslöjas hur du äter hälsosammare utan att det blir tråkigt.

Boken avslutas med ett 3-veckors boot camp.

Tillsammans avslöjar Sofi och Julia hemligheterna om hur du får din drömkropp och dessutom har kul på vägen!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 9 recensioner av Bodylicious! : så får du din drömkropp. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Överskattad
  Emma , 12 augusti 2014

  Förväntade mig mer inspiration som man kan ta efter. Boken innehåll bra övning och några bra tips med de var för få och inspirationen saknades. Boken handlar mer om författarnas livsstil som är svåranpassad på andra som inte bok i Ny York eller har jobb som hälsocoacha. Jag saknar smarta tips och inspiration som är lätt att ta efter i vardagen.

 2. Supernöjd
  sandra olofsson, 10 juni 2014

  Oj vilken bra bok. Den innehåller jätteroliga övningar och sunt tänk kring mat. Många bra tips till mig som har problem med magen. Jag rekommenderar varmt denna bok.

 3. Bästa hälsoboken
  Marita Andersson, 6 maj 2014

  Lättläst och inspirerande. Boken känns sund och fräsch. Önskade att varje ung tjej fick ta del av denna hälsofilosofi. Toppbetyg till författarna. Ser fram emot nästa bok..

 4. Bra övningar
  JKF, 30 april 2014

  Bra övningar, även om jag hade förväntat mig mer från denna bok efter alla lovord. Tyckte den var ganska tam på vissa ställen, och väldigt mycket tjat om "modellerna gör så här innan en visning", "modellerna äter..." Men de olika övningarna tyckte jag var bra illustrerade och varierade.

 5. Mycket inspirerande!
  Zana, 3 mars 2014

  En inspirerande bok för alla som brinner för sport och en hälsosam livsstil. Bra tips om kost, träning och motivation, jag har lärt mig mycket av den och använder den kunskapen i min vardag.

 6. Min dotter älskar verkligen denna bok som jag gav...
  Ann , 7 januari 2014

  Min dotter älskar verkligen denna bok som jag gav henne i julklapp! Det är den bästa och mest inspirerande bok jag läst brukar hon säga! Så kan verkligen rekommendera denna bok till de som vill ha lite träningsinspiration!

 7. Boken är superbra. Verkligen motiverande och lätt att...
  Emelie Helene Åberg, 4 juli 2013

  Boken är superbra. Verkligen motiverande och lätt att följa med exakta scheman om man så vill.
  Man behöver inte alls planera mycket själv utan bara följa deras schema, finnas tom schema för vad man ska äta och när varje dag. Hur bra som helst. Älskar den.
  Rekommenderas varmt!

 8. En rolig och lättläst bok. Bra och använbara tips....
  Kerstin, 14 maj 2013

  En rolig och lättläst bok. Bra och använbara tips. Övningarna är lätta att förstå och bra bilder på hur de ska utföras.

 9. Strong is the new skinny
  Eleonore, 1 december 2012

  En enkel lättläst bok, med enkla övninar att göra hemma, ute, på semestern eller på gymmet. Sunda kosttips. INGA dieter, bara sunt förnuft, vill du går ner i vikt ät mindre förbruka mer, vill du tona din kropp få tydligare definitioner av dina muskler - så är övningarna i boken top notch. Tjejerna har samarbetetat väldigt bra. En bok för alla som inte vill spendera 2 timmar i gymmet varje dag men ändå få en tightare kropp. En bok att älska och leva med. :)

Visa alla 9 recensioner

Fler böcker av författarna