Någonstans inom oss (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (349.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Kajsa Ingemarsson
Utgivningsdatum
2011-07-19
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113038292
Någonstans inom oss (ljudbok)

Någonstans inom oss Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2011-07-19

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Rebecka är en framgångsrik yrkeskvinna och lever i ett till synes lyckligt äktenskap. Ändå har hennes liv hamnat i en återvändsgränd, ett kaos som driver henne till det yttersta. Finns det en återvändo när det värsta har hänt?

En sen höstkväll står en ensam kvinna vid ett räcke på Fjällgatan i Stockholm. Bakom sig har hon karriär, äktenskap, framgång och pengar, framför sig den glittrande staden och nedanför sina fötter ett stup högt nog att krossa den som faller.
Rebecka har redan fattat sitt beslut, men i samma stund som det är för sent ångrar hon sig. När polisen knackar på hemma hos maken Mikael krossas också hans värld, och livet blir aldrig mer detsamma för någon av dem.

Historien skulle kunna vara slut där, men det är först nu den börjar. Hur ska Rebecka kunna ställa allt till rätta igen? Vid sin sida har hon Arayan, den skyddsängel hon inte tror på och till en början inte vill kännas vid. Ängeln försöker hjälpa henne att försonas med sig själv, sitt liv och det som ledde till hennes beslut. Men Rebecka lyssnar inte. Det enda hon vill är att återförenas med Mikael, och hon dröjer kvar vid sin mans sida för att rädda deras relation.
Då hon sammanförs med några andra vilsna själar blir hon motvilligt varse hur avståndet mellan henne och Mikael går djupare än hon velat se. I sin längtan efter närhet tvingas hon konfrontera rädslor och föreställningar om vad som egentligen är kärlek.
För Mikael blir Rebeckas död början på ett sökande efter vem hon egentligen var. Ett sökande som för honom allt längre bort. Rebeckas mardröm har blivit verklighet, och hon kan ingenting göra.
Men kanske finns det ändå ett sätt att låta kärleken segra. För den som finner modet att släppa sin älskade fri.

Kajsa Ingemarssons nya roman tar henne ett steg vidare som författare och stannar inte vid det självklara. Någonstans inom oss är en djupt berörande men också lekfull berättelse om liv och död, om en kärlek som går bortanför människors önskan att äga varandra och om längtan efter helhet och försoning med det som varit men inte längre är.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Någonstans inom oss. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En oväntad betraktelse
    Mats, 5 januari 2022

    En berättelse som fängslade mig, oväntad betraktelse från andevärlden. Intressant och fint uppläst av författaren själv.

  2. "Någonstans inom oss" .
    s.berg, 14 oktober 2012

    En fängslande och tänkvärd bok som jag tyckte gav en del tankar. Riktigt bra.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Kajsa Ingemarsson