Lärjungen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (651.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Sebastian Bergman (del 2)
Inläsare
Niklas Falk
Utgivningsdatum
2011-08-22
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113038308

Lärjungen Ljudbok

(117 röster)  |  Läs 5 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2011-08-22

Styckköp

188

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Deckarduon Hjorth/Rosenfeldt fick en flygande start med Det fördolda, den första boken om kriminalpsykologen Sebastian Bergman, som låg länge på topplistorna i Sverige och dessutom såldes till runt femton länder. I Lärjungen får vi åter möta Sebastian, liksom teamet med Torkel, Ursula, Vanja och Billy.

Sebastian Bergman gör allt han kan för att få ordning på sin tillvaro och komma till rätta med sitt sexmissbruk. Efter att ha fått veta att han har en vuxen dotter har han hittat en mening med livet. Nu brottas han med om han ska avslöja att det är han som är hennes biologiska pappa. Han längtar efter att få berätta, men han förstår samtidigt att det kan förstöra hennes liv. Hon har redan någon hon kallar pappa, som hon älskar.

Samtidigt utreder hans gamla team på Riksmord en serie brutala kvinnomord som på ett obehagligt sätt leder tankarna till Edward Hinde - en dömd seriemördare som Sebastian satte bakom lås och bom för många år sedan. Men Hinde sitter fortfarande inne, under stark bevakning, vilket gör att polisen tror sig ha att göra med en copycat.
Till sist lyckas Sebastian övertala Torkel, hans gamla chef som leder teamet, att låta honom ta del av utredningen. Det han får reda på är mycket obehagligt. Sebastian inser att morden riktar sig mot honom - och vem skulle mördaren i så fall kunna vara om inte Edward Hinde? Inspärrad eller inte.

Sebastian Bergman blev en läsarfavorit från starten. Nu är han tillbaka i en uppföljare, minst lika stilsäker, spännande och intelligent som Det fördolda.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Lärjungen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Favorit
  Sandra, 21 januari 2024

  Min absolut favorit serie,alla böcker riktigt spännande o bra uppläsare

 2. Spännande!
  -, 6 januari 2022

  Bra och spännande bok!

 3. Sebastian
  -, 7 april 2021

  Serien är superb Uppläsaren perfekt

 4. Spännande hela tiden
  Enrique Farias, 7 december 2019

  Bättre än den första boken. Fina karaktären speciellt Sebastian Bergman.
  Nu är dags att ladda ner den tredje boken: FJÄLLGRAVEN

 5. Spänning in i det sista
  Storyteltips, 11 mars 2019

  Spännande in i det sista, hur skall det egentligen gå för Sebastian.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av författarna