Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2011-12-22
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Daly Doublet, Zara (foto)
Dimensioner
233 x 198 x 19 mm
Vikt
680 g
ISBN
9789113038780
Aldrig mera banta! : LCHF och KBT (kartonnage)

Aldrig mera banta! : LCHF och KBT

(13 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2011-12-22

Slutsåld

Här är kokboken för dig som en gång för alla vill sluta banta och istället bli vän med maten och kroppen. Att laga god och hälsosam mat ska inte vara ett bekymmer och stjäla onödig kraft och tid. Med enkel, god och rolig matlagning behöver du inte känna att du går på diet.

Har ditt fokus handlat om kaloriräkning och dåligt samvete över att tiden inte räcker till för att skapa näringsrik kost för dig och din familj? Denna kokbok presenterar inte bara enkla, goda och nyttiga recept, den svarar även på de frågor kring LCHF-metoden som du möter i din vardag. Med hjälp av KBT och LCHF-kost kommer du att kunna balansera kroppens hunger och känslornas sug. Du får några enkla vardagsråd på hur du tar itu med ditt beteende kring mat.

Resten av kokboken ger svar på de vanligaste frågorna kring din matlagning för att underlätta vardagen och visa att LCHF är ett naturligt levnadssätt för hela familjen. Vad ska jag bjuda på till festen? Vad kan jag äta när jag är panikhungrig? Hur väljer jag rätt råvaror och halvfabrikat? Hur gör jag när jag blir bortbjuden?
Goda och enkla recept för dig som har slutat att banta och vill slippa lägga onödig energi på din kost och vikt!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Aldrig mera banta! : LCHF och KBT. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Mycket inspirerande recept och innehåll för övrigt....
    CoachAnita, 13 september 2013

    Mycket inspirerande recept och innehåll för övrigt. För de som går på LCHF diet, tycker jag den passar utmärkt. Fina bilder och enormt inspirerande text.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Aldrig mera banta! : LCHF och KBT