Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Mickey Haller (del 3)
Antal sidor
11
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2012-01-02
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Patrik Hammarsten
Originaltitel
The reversal
Dimensioner
130 x 130 x 30 mm
Vikt
260 g
SAB
Hce
ISBN
9789113039688
Prövningen (cd-bok)

Prövningen

(2 röster)  |  Läs 1 recension
CD-bok, Svenska, 2012-01-02

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Försvarsadvokaten Mickey Haller trodde inte att det fanns någonting som skulle kunna få honom att jobba för åklagarsidan. Men så får den dömde barnmördaren Jason Jessup ännu en chans - en ny rättegång baserad på DNA-bevis.

Haller är övertygad om att Jessup är skyldig och tar sig an fallet på villkor att han får arbeta med sin halvbror, den ärrade polisen Harry Bosch. Jessup anlitar, i sin tur, en kändisadvokat som vet allt om hur man manipulerar media.

Nyckelvittnet från den förra rättegången har försvunnit, och trots febrila eftersökningar kan inte Bosch hitta honom. Jessup kommer ut mot borgen. På dagarna följs han tätt i hälarna av pressen, men vad gör han på nätterna? Bosch och Haller fruktar det värsta: att det här är en mördare som bara har börjat ?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Prövningen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Rättegångsroman
  Pia, 15 maj 2012

  Michael Connelly tillhör en av mina favoritförfattare i deckargenren. Jag älskar hans böcker och han gör mig aldrig besviken. Connelly levererar alltid och så även denna gång.

  I alla tre böckerna om Mickey Haller figurerar Harry Bosch som en bifigur vilket nog är tur för annars hade jag saknat honom.

  Jag gillar rättegångsromaner och det kan inte bli bättre än så här. Boken är extremt spännande och den är en riktig bladvändare.

  Författaren känns mycket kunnig i hur ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Prövningen