Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
235
Utgivningsdatum
2012-09-05
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Eva Trägårdh
Originaltitel
The Tools
Dimensioner
230 x 160 x 20 mm
Vikt
550 g
SAB
Vlbd,616.8914
ISBN
9789113040646

The Tools : verktygen som frigör dina inre krafter och förvandlar problem till möjligheter

(5 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden, Svenska, 2012-09-05

Slutsåld

Barry Michels och Phil Stutz är psykoanalytikerna som hjälper Hollywoods kändisar och makthavare med allt från skrivkramp till problem i äktenskapet. "The Tools" är deras verktyg - och vem som helst kan använda dem.

Bekämpa rädslan för att misslyckas genom att föreställa dig att allt går snett och att du är redo att förlora allting. Släpp loss den kosmiska ilskan i dig genom att ställa dig i ett tomt rum och låtsas skälla ut dina eventuella kritiker. Hitta kraften inom dig - en kraft som alltid funnits där - och använd den för att lösa dina problem.

- Övervinn de hinder som håller dig tillbaka i det vardagliga livet
- Förverkliga din inre potential att växa både i yrkeslivet och som människa
- Lösgör din kreativitet
- Nå den inre kraft som ger bränsle åt de själsliga dimensionerna av ditt liv

Barry Michels och Phil Stutz har tillsammans över 60 år av psykoterapeutisk verksamhet. De skapade "The Tools" med inspiration från den jungianska skolan, men metoderna begränsas inte av gängse psykologiska värderingar. "Jag ser mig som något av en rebell", säger Barry Michels till The New Yorker. "The Tools" har gjort Michels och Stutz till en Hollywoodsk yrkeshemlighet och nu är det dags för resten av världen att ta del av duons enkla, handfasta men samtidigt fantasifulla förslag på hur man tar tag i sitt liv. Det handlar om att utnyttja sin inneboende kreativitet, att lära känna sig själv och inte gräva ner sig i det förgångna.

Dåligt självförtroende och en allmän känsla av otillfredsställdhet är problem de flesta kan plågas av. "The Tools" är metoden som har något att säga oss alla.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av The Tools : verktygen som frigör dina inre krafter och förvandlar problem till möjligheter. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Det är lite annorlunda än andra böcker. Dem har...
  Lila Bukvic, 10 oktober 2013

  Det är lite annorlunda än andra böcker. Dem har försökt verkligen. Den inspirerar. Men att den är lätt nej den är inte för man måste verkligen jobba och egna sig åt att införa deras ideer.

 2. Inget nämndvärt nytt - dåliga illustrationer. Dåligt...
  Magnus Björk, 4 september 2013

  Inget nämndvärt nytt - dåliga illustrationer. Dåligt förankrat i forskningen vad jag kan se. Verkar blanda med ACT men går också mot ACT i vissa resonemang. Borde tydligare uttrycka sitt budskap.

 3. The Tools: verktygen som frigör dina inre krafter och...
  Ann-MarieJ, 8 april 2013

  The Tools: verktygen som frigör dina inre krafter och förvandlar problem till möjligheter. Fantastisk bok. Man får verktyg som man verkligen kan jobba med! Redan efter första kapitlet kände jag att den här boken GER något. Rekommenderas om du vill arbeta med din personliga utveckling!

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om The Tools : verktygen som frigör dina inr...