Long John Silver : den äventyrliga och sannfärdiga berättelsen om mitt fria liv och leverne som lyckoriddare och mänsklighetens fiende (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Digitala klassiker
Antal sidor
397
Utgivningsdatum
2012-06-05
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Dimensioner
180 x 120 x 20 mm
Vikt
400 g
SAB
Hc
ISBN
9789113042176
Long John Silver : den äventyrliga och sannfärdiga berättelsen om mitt fria liv och leverne som lyckoriddare och mänsklighetens fiende (häftad)

Long John Silver : den äventyrliga och sannfärdiga berättelsen om mitt fria liv och leverne som lyckoriddare och mänsklighetens fiende

(2 röster)
Häftad Svenska, 2012-06-05
176
Skickas inom 7-10 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vid Rater's Bay på Madagaskar sitter den åldrade John Silver och gör bokslut över sitt liv. Alla hans gamla kumpaner är döda: kapten Flint, Pew, Israel Hands, papegojan som sjöng "Femton gastar på död mans kista", alla de andra. Men hemma i England behandlas han som mänsklighetens fiende, mycket på grund av den historia om Skattkammarön som en viss Jim Hawkins tecknat ned och låtit trycka.

Det är dags att berätta hur det egentligen förhöll sig - hur den unge pojken från Bristol som kunde läsa och skriva både engelska och latin hamnade till sjöss och lärde sig att hata kaptener och all annan överhet lika mycket som han lärde sig älska friheten och livet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Long John Silver : den äventyrliga och sannfärdiga berättelsen om mitt fria liv och leverne som lyckoriddare och mänsklighetens fiende
  2. +
  3. Brevet från Gertrud

De som köpt den här boken har ofta också köpt Brevet från Gertrud av Björn Larsson (inbunden).

Köp båda 2 för 385 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Long John Silver : den äventyrliga och sa...