Doktor Ozzy : råd från rockens överlevare nummer ett (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
286
Utgivningsdatum
2012-05-29
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Katarina Jansson
Originaltitel
Trust me, I'm Dr Ozzy - Advice from Rock's Ultimate Survivor
Dimensioner
230 x 160 x 30 mm
Vikt
629 g
SAB
782.42166092
ISBN
9789113043241
Doktor Ozzy : råd från rockens överlevare nummer ett (inbunden)

Doktor Ozzy : råd från rockens överlevare nummer ett

(1 röst)
Inbunden, Svenska, 2012-05-29

Slutsåld

För några år sedan tillfrågades Ozzy Osbourne, rockens överlevare nummer ett, om han kunde tänka sig att bli Sunday Times Magazines nya guru på hälsa och relationer-sidan i tidningen. "Är du verkligen säker på att du kommit rätt nu?" frågade Ozzy. Och resten är, som man brukar säga, historia.

Bäste doktor Ozzy:
Har du någonsin haft känning av halsbränna eller reflux? Och i så fall, vad gör du åt det?
Joan, Shropshire

Japp, det brukade jag ha jämt och ständigt. Jag kunde vakna upp klockan tre på natten med en hemsk, brännande känsla i bröstet. Sedan råkade min säng fatta eld en natt, och då kom jag på att jag ju hade somnat med en tänd cigg i handen varenda kväll. När jag slutade med det upphörde problemen.

I den här galna boken har Ozzy samlat alla sina bästa frågor, svar, kommentarer och allmänna hälsotips från kolumnerna i Sunday Times Magazine och Rolling Stone. Det är precis så vansinnigt som det låter!
Vi får möta alla möjliga medicinska tillstånd och problem, alla bemötta med samma fullständigt hänsynslösa, svarta humor och uppriktighet. Problemen plockas isär och analyseras - inte helt sällan har Ozzy själv, som den hypokondriker och gamle missbrukare han är, lidit av liknande åkommor. Om inte annat har han testat medicinen ...
Doktor Ozzy levererar gapskratt efter gapskratt och Ozzy räds varken frågor om dieter och motion eller om familjerelationer, sexliv och döden. Precis som i bästsäljande Jag är Ozzy dryper boken av Ozzys självdestruktiva humor och dräpande kommentarer. Men om du söker hjälp för ett riktigt medicinskt problem, bör du troligtvis läsa en annan bok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Doktor Ozzy : råd från rockens överlevare...