Sophies mat : 20 stämningsfulla middagar plus tips & trix du behöver för att göra köket lite bättre och lite snyggare (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden (Halvklotband)
Språk
Svenska
Serie
Allt om mat
Antal sidor
191
Utgivningsdatum
2012-09-06
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Dimensioner
300 x 190 x 25 mm
Vikt
910 g
SAB
Qcaa,641.8
ISBN
9789113046297

Sophies mat : 20 stämningsfulla middagar plus tips & trix du behöver för att göra köket lite bättre och lite snyggare

(1 röst)
Inbunden, Svenska, 2012-09-06

Slutsåld

Sophies mat är en ny kokbok från tidningen Allt om Mat. I huvudrollen den här gången Sophie Berlin, välkänd för alla matintresserade från tidningen Allt om Mat såväl som för DN:s läsare. I DN ger Sophie 5 dagar i veckan förslag på enkla och lättlagade vardagsrätter.

Här har hon istället samlat ett 100-tal av sina egna favoritrecept grupperade som 20 stycken hela middagar. Mellan dessa middagar hittar man tips på allt från hur du gör ditt eget örtsalt till hur du enkelt och smidigt får silverbesticken snygga.

"Min tanke är att maten ska vara enkel och välkomnande. Jag gör inte någon direkt skillnad på vardag och fest, en onsdag kan också vara en festdag genom att bjuda över vänner på en tomatdoftande pasta med nybakat bröd. Det är ofta enkla upplägg, mat på fat som gör att det blir avslappnat och familjärt kring bordet. Det är så jag vill äta! Mellan varje matdel kommer små tips och trix som gör att ditt kök och din köksutrustning håller lite längre och helt enkelt blir lite snyggare."
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Sophies mat : 20 stämningsfulla middagar ...