Bara tre kan leka så (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Marianne Jidhoff (del 3)
Antal sidor
7
Inläsare
Jan Waldekranz
Utgivningsdatum
2013-09-11
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Dimensioner
130 x 132 x 15 mm
Vikt
171 g
SAB
Hc,839.738
ISBN
9789113046631
Bara tre kan leka så (cd-bok)

Bara tre kan leka så

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
CD-bok Svenska, 2013-09-11

Slutsåld

Finns som ljudbok i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
För ett par år sedan lanserade Denise Rudberg en helt ny genre - elegant crime. Första boken om Marianne Jidhoff, Ett litet snedsprång, blev starten på en ny fas i hennes författarskap, och hennes största framgång hittills. Konceptet består av kriminalhistorier i överklassmiljö, och rymmer allt som behövs för att skapa en spännande historia makt, pengar, flärd och dekadens.

Den högt uppsatte och mycket folkkäre politikern Bror Hemros återfinns död i sitt hem på David Bagares gata i Stockholm. Mordet är extremt makabert. Han och hans hustru tycks ha haft ett ytterst normalt liv, men då man börjar nysta i fallet dyker miss­tanken upp att mordet hänger ihop med en prostitutionsutredning som polisen arbetat med i flera år, men som lagts ner på grund av bristande bevis.

Samtidigt försvinner två kvinnor, båda bosatta på Östermalm, under märkliga former under ett och samma dygn: Nadia Yvreus, 36 år och föräldraledig tvåbarnsmamma bosatt på Karlavägen tillsammans med sin make, och Nickis Ejlund, 45 år och innehavare av en exklusiv barnklädesbutik på Östermalm. Kan det finnas några samband med mordet på Hemros?

Detta är upptakten till den tredje boken i serien om åkla­garsekreterare Marianne Jidhoff, kriminalkommissarie Torsten Ehn och kriminalassistent Augustin Madrid den trio som bildat en specialenhet inom polisen, och som i det tysta arbetar med fall där risken för läckor inom polisen måste elimineras totalt.

Marianne får i samma veva ett brev där en granne önskar att få köpa sommarhuset på Dalarö. Hon bestämmer sig för att ta med barnen dit för att diskutera vad som ska göras. För inte kan hon väl sälja sitt älskade Dalarö?

Torsten har fortfarande inte smält det faktum att hans son Noah är homosexuell, men tycker inte om sig själv för att han har problem med det. Samtidigt gör kollegan Pia en oväntad entré i hans ungkarlsliv, som tar all hans energi i anspråk.

Augustin drömmer alltmer om ett liv tillsammans med Elise, men är hon beredd att gå in i en ny relation så snart efter sin skilsmässa, och framför allt: är hon beredd att låta honom träffa sina barn?

Precis som i de tidigare böckerna bjuder Denise Rudberg i Bara tre kan leka så på en spännande berättelse parad med elegant underhållning i överklassens salonger.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Bara tre kan leka så. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Deckare som inte riktigt kom igång
    eva melander edsler, 3 augusti 2015

    Seg, kommer liksom aldrig till skott och så är den bara över. Känns som mycket utfyllnadstext runtikring som inte är relevant.

  2. Enkel, tråkig historia i överklassvärd kommer nog inte...
    Elisabeth Johansson, 25 december 2013

    Enkel, tråkig historia i överklassvärd kommer nog inte att läsa något mer av den här författaren. Blev mycket besviken och irriterad.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Bara tre kan leka så