Bara tre kan leka så (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (174.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Marianne Jidhoff (del 3)
Inläsare
Jan Waldekranz
Utgivningsdatum
2013-09-06
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113046662

Bara tre kan leka så Ljudbok

(123 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2013-09-06

Styckköp

179

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
För ett par år sedan lanserade Denise Rudberg en helt ny genre - elegant crime. Första boken om Marianne Jidhoff, Ett litet snedsprång, blev starten på en ny fas i hennes författarskap, och hennes största framgång hittills. Konceptet består av kriminalhistorier i överklassmiljö, och rymmer allt som behövs för att skapa en spännande historia makt, pengar, flärd och dekadens.

Den högt uppsatte och mycket folkkäre politikern Bror Hemros återfinns död i sitt hem på David Bagares gata i Stockholm. Mordet är extremt makabert. Han och hans hustru tycks ha haft ett ytterst normalt liv, men då man börjar nysta i fallet dyker miss-tanken upp att mordet hänger ihop med en prostitutionsutredning som polisen arbetat med i flera år, men som lagts ner på grund av bristande bevis.

Samtidigt försvinner två kvinnor, båda bosatta på Östermalm, under märkliga former under ett och samma dygn: Nadia Yvreus, 36 år och föräldraledig tvåbarnsmamma bosatt på Karlavägen tillsammans med sin make, och Nickis Ejlund, 45 år och innehavare av en exklusiv barnklädesbutik på Östermalm. Kan det finnas några samband med mordet på Hemros?

Detta är upptakten till den tredje boken i serien om åkla-garsekreterare Marianne Jidhoff, kriminalkommissarie Torsten Ehn och kriminalassistent Augustin Madrid den trio som bildat en specialenhet inom polisen, och som i det tysta arbetar med fall där risken för läckor inom polisen måste elimineras totalt.

Marianne får i samma veva ett brev där en granne önskar att få köpa sommarhuset på Dalarö. Hon bestämmer sig för att ta med barnen dit för att diskutera vad som ska göras. För inte kan hon väl sälja sitt älskade Dalarö?

Torsten har fortfarande inte smält det faktum att hans son Noah är homosexuell, men tycker inte om sig själv för att han har problem med det. Samtidigt gör kollegan Pia en oväntad entré i hans ungkarlsliv, som tar all hans energi i anspråk.

Augustin drömmer alltmer om ett liv tillsammans med Elise, men är hon beredd att gå in i en ny relation så snart efter sin skilsmässa, och framför allt: är hon beredd att låta honom träffa sina barn?

Precis som i de tidigare böckerna bjuder Denise Rudberg i Bara tre kan leka så på en spännande berättelse parad med elegant underhållning i överklassens salonger.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Bara tre kan leka så. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. För mycket sex
  - (Jönköping), 6 januari 2024

  Har läst de tidigare böckerna och det har varit bra.
  Emellertid har denna bok fått allt för mycket slagsida för sex och andra erotiska fantasier.
  Minst på varannan sida antyds att någon form av erotik pågår, är önskad eller kretsat i personernas huvuden.
  Tycker att det blir alldeles för mycket. Det blir overkligt och känns nästan att det ger nån utfyllnad för att ge boken ett antal önskade sidor.
  Jag har läst 70% av boken och nu avslutat den.

 2. En bok värd att lyssna på.
  -, 29 september 2018

  Som jag skrivit tidigare så är dessa karaktärer några av mina favoriter.
  Storyn denna gång fick inte så mkt utrymme, boken kändes som en bok o en djupdykning i karaktärernas liv. Jag ser gärna att det finns en deckarstory som binder mitt intresse.
  Nu ser jag framemot nästa bok..

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Denise Rudberg