Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Marianne Jidhoff (del 3)
Utgivningsdatum
2013-08-07
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113046679

Bara tre kan leka så E-bok

(26 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2013-08-07

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
För ett par år sedan lanserade Denise Rudberg en helt ny genre - elegant crime. Första boken om Marianne Jidhoff, Ett litet snedsprång, blev starten på en ny fas i hennes författarskap, och hennes största framgång hittills. Konceptet består av kriminalhistorier i överklassmiljö, och rymmer allt som behövs för att skapa en spännande historia makt, pengar, flärd och dekadens.

Den högt uppsatte och mycket folkkäre politikern Bror Hemros återfinns död i sitt hem på David Bagares gata i Stockholm. Mordet är extremt makabert. Han och hans hustru tycks ha haft ett ytterst normalt liv, men då man börjar nysta i fallet dyker misstanken upp att mordet hänger ihop med en prostitutionsutredning som polisen arbetat med i flera år, men som lagts ner på grund av bristande bevis.

Samtidigt försvinner två kvinnor, båda bosatta på Östermalm, under märkliga former under ett och samma dygn: Nadia Yvreus, 36 år och föräldraledig tvåbarnsmamma bosatt på Karlavägen tillsammans med sin make, och Nickis Ejlund, 45 år och innehavare av en exklusiv barnklädesbutik på Östermalm. Kan det finnas några samband med mordet på Hemros?

Detta är upptakten till den tredje boken i serien om åklagarsekreterare Marianne Jidhoff, kriminalkommissarie Torsten Ehn och kriminalassistent Augustin Madrid den trio som bildat en specialenhet inom polisen, och som i det tysta arbetar med fall där risken för läckor inom polisen måste elimineras totalt.

Marianne får i samma veva ett brev där en granne önskar att få köpa sommarhuset på Dalarö. Hon bestämmer sig för att ta med barnen dit för att diskutera vad som ska göras. För inte kan hon väl sälja sitt älskade Dalarö?

Torsten har fortfarande inte smält det faktum att hans son Noah är homosexuell, men tycker inte om sig själv för att han har problem med det. Samtidigt gör kollegan Pia en oväntad entré i hans ungkarlsliv, som tar all hans energi i anspråk.

Augustin drömmer alltmer om ett liv tillsammans med Elise, men är hon beredd att gå in i en ny relation så snart efter sin skilsmässa, och framför allt: är hon beredd att låta honom träffa sina barn?

Precis som i de tidigare böckerna bjuder Denise Rudberg i Bara tre kan leka så på en spännande berättelse parad med elegant underhållning i överklassens salonger.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Bara tre kan leka så. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bottennapp
  Åsa, 8 augusti 2014

  Jag läste de två tidigare böckerna i serien och var positivt överraskad,. De var klart läsvärda med bra handling och intressanta personer som man ville läsa mer om.

  Den här boken är inte alls lika genomtänkt och det känns som om Rudberg har gått tillbaka till sina enklare "tjejromaner". Jag var oerhört besviken.

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 2 mars 2014

  Det här är tredje boken i en serie, och jag har även läst dom två tidigare böckerna, och tyckt mycket om dom.

  Den tredje boken i serien, "Bara tre kan leka så", var precis lika bra som dom två tidigare, tycker jag.

  Jag gillar verkligen genren "elegant crime" som Denise Rudberg kallar sina böcker. Lite som en blandning av chic lit och deckare.

  Mycket lättläst, underhållande, väldigt snabbläst, och härliga karaktärer.

  Så jag kan absolut rekommendera boken.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Denise Rudberg