Träna med D-Flex : stjärnornas PT (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
166
Utgivningsdatum
2013-08-28
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Hansen, Jimmy (foto)
Dimensioner
260 x 230 x 20 mm
Vikt
890 g
SAB
Rag
ISBN
9789113046723

Träna med D-Flex : stjärnornas PT

(10 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2013-08-28

Slutsåld

I den här boken delar den personliga tränaren David D-Flex Seisay med sig av sina proffsråd vad gäller både träning, kost och hälsosam livsstil. Stjärnor som Mikael Persbrandt, Joakim Nätterqvist, Carolina Gynning och Marie Serneholt har alla kommit i toppform med hjälp av fitnessexperten D-Flex.

Health is wealth är David Seisays mantra. Det värdefullaste vi har är våra kroppar, och vikten av att ta hand om hälsan och kroppen kan inte nog understrykas. Det är upp till var och en att ta beslutet att komma igång, sedan tar David över och guidar dig till en stark, pigg och sund kropp. Efter att ha arbetat i 20 år som personlig tränare vet David precis var fallgroparna kan dyka upp. Han lotsar dig förbi fällorna och ger dig ny energi att fortsätta mot målet du satt upp. Som sidekick i boken har han skådespelaren Joakim Nätterqvist, som tränar regelbundet med David efter att han maxat formen inför sin roll som den vältränade tempelriddaren Arn.

I boken presenteras ett exklusivt 4-veckors träningsprogram med varierade övningar som passar både nybörjare och de som har mer erfarenhet av träning. Varje dag ges även förslag på sunda och goda måltider. Målet är att vara på god väg mot drömkroppen efter en månad med D-Flex som vägvisare och personlig tränare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Träna med D-Flex : stjärnornas PT. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. den ser bra ut
  Lila Bukvic, 15 februari 2014

  bilder är fina det ser vackert ut med goda råd
  rekomenderar varmt
  han har verkligen erfarenhet och mig hjälpte han kunskap på gymet

 2. Du får allt!
  J_S, 24 januari 2014

  I boken får du verkligen allt du behöver!
  Tips och förklaringar till övningar, kosttråd och till och med ett "4 veckors kom i gång schema" som man skulle kunna följa! Jag tycker att boken är genialisk och det är snyggt utformat med bra text! En 10 poängare!

 3. Den funkar säkert på dom som bestämt sig. Trodde det...
  leva-leva, 13 januari 2014

  Den funkar säkert på dom som bestämt sig.
  Trodde det skulle vara enklare övningar utan redskap.
  Han har mycket att ge och är inspirerande

 4. Mycket bra tips och tankar som hjälper en på traven,...
  Charlotte Avebäck, 12 september 2013

  Mycket bra tips och tankar som hjälper en på traven, både med träning och kost. En jättehärlig inspirationskälla i positiv och uppmuntrande anda!

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av författarna