Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Kay Scarpetta (del 17)
Utgivningsdatum
2012-08-20
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Nils Larsson
ISBN
9789113047591
Mord i Central Park (e-bok)

Mord i Central Park (e-bok)

(3 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2012-08-20

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
New York, veckan före jul. Kay Scarpetta jobbar dubbelt som kriminalteknisk analytiker för ett tv-program och chef för stadens rättsläkarkontor. Men berömmelsen har en baksida.

Under en direktsänd pratshow får hon frågor om det sensationella fallet med Hannah Starr, som har försvunnit och antas vara död. Under samma program får hon också ett uppseendeväckande samtal från en före detta patient till rättspsykologen Benton Wesley. När Kay återvänder hem till lägenheten väntar ett paket i receptionen som misstänks innehålla en bomb.

Snart är Scarpetta indragen i en härva där en sexbrottsanklagad skådespelare och en försvunnen miljonärska figurerar. Samtidigt vill CNN att Kay ska lansera en TV-show som heter Scarpettafaktorn. Med tanke på de bisarra händelserna som redan är i omlopp fruktar hon att hennes växande berömmelse ska få folk att tro att hon har en "särskild faktor", ett sjätte sinne som hjälper henne att lösa alla fall. Hon undrar om hon kommer att sluta som andra TV-personligheter: en stereotyp byggd på henne själv.

Mord i Central Park är den sjuttonde boken i serien om Kay Scarpetta och den välbekanta rollistan är tillbaka i New York.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Patricia Cornwell