Urban vintage : skapa stilen med loppisfynd (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
159
Utgivningsdatum
2013-09-03
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Dimensioner
268 x 195 x 18 mm
Vikt
775 g
SAB
Qcba,Ihh
ISBN
9789113047942
Urban vintage : skapa stilen med loppisfynd (inbunden)

Urban vintage : skapa stilen med loppisfynd

(13 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2013-09-03

Slutsåld

Följ med till fem av världens mest inspirerande storstäder och lär dig hur du med enkla medel och stor kreativitet återskapar deras särskilda stil och atmosfär i ditt eget hem.

Vissa storstäder har den där speciella stilen, känslan och atmosfären kring sig som inte riktigt går att sätta fingret på. Det är något med stämningen och stadens personlighet, med dofterna och smakerna, men också med de faktiska sakerna och hur man använder dem var för sig och tillsammans. Det verkar enkelt men är hopplöst när man själv försöker få till det, det vet alla som släpat hem små eiffeltorn och andra souvenirer som verkade vara en så bra idé när man var på plats men väl hemma bara blir fel.

Ida Magntorn har alltid varit fascinerad av livet i andra städer. Hur ser det egentligen ut i New York-loftet? I den snirkliga Paris-lägenheten? I det surfchica Los Angeles-huset? I Urban Vintage besöker Ida olika hem i fem av världens mest inspirerande och tongivande storstäder och guidar oss till hur du kan skapa lite av deras specifika stil hemma.

Städerna som besöks:

Stilrena men lättsamma Köpenhamn

Excentriskt humoristiska London

Konstnärligt intelligenta New York

Poetiskt dekadenta Paris

Surfchict glamorösa Los Angeles

För varje stad konkretiserar Ida vad som är de utmärkande karaktärsdragen och hur du gör för att återskapa stilen i ditt eget hem. Som vägledning finns bilder och beskrivningar, projekt med tydliga steg för steg-instruktioner och loppis-checklistor med sådant som vintageälskarna i just den staden älskar att fynda, och som du själv kan leta efter där eller här hemma. Dessutom listor med musik, film och annat som hjälper dig att skapa den rätta stämningen hemma.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Urban vintage : skapa stilen med loppisfynd. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Jag har bara bläddrat igenom boken, men kan konstatera...
  Anne Berg, 3 december 2013

  Jag har bara bläddrat igenom boken, men kan konstatera att den innehåller fina bilder och lättläst text med en personlig touch. Urvalet av städer är perfekt. Boken ska bli en julklapp till en nära vän som heter just Urban!

 2. Får ett bra betyg men inte mer då jag tycker bilderna...
  Gunilla Spaak, 16 oktober 2013

  Får ett bra betyg men inte mer då jag tycker bilderna är för röriga och plottriga. Okej text men känns inte inspirerande för mig.

 3. Kul bok för vintage/inrednings-nördar. Roligt att se...
  Lena Berndtsson, 24 september 2013

  Kul bok för vintage/inrednings-nördar. Roligt att se att det finns lite skillnader i de olika städerna.
  Jag är nöjd med boken, den kommer jag att bläddra i många gånger.

 4. Boken kom igår så jag har bara hunnit titta och börjat...
  Gullvi Hjelm Boström, 7 september 2013

  Boken kom igår så jag har bara hunnit titta och börjat läsa om min favoritstad Paris. Så himla bra, inte bara inredningstips utan förslag på böcker, filmer och musik som passar ens favoritstad. De bästa loppisarna, marknader i varje stad och massa fina bilder med inredningstips. Rekommenderas verkligen. Den bästa "inredningsbok" jag sett på länge :)

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Ida Magntorn

 • Ett hem med omtanke : hållbar och miljömedveten inredning

  Ida Magntorn

  Hur skapar man ett harmoniskt och personligt hem som är hållbart i längden? Ett hem som är funktionellt och estetiskt, men som samtidigt tar hänsyn till miljön och kommande generationer. Med inspiration från utvalda hem där omsorg om material och ...