Herr Wilkinsons favoritgrönsaker : en kokbok som hyllar säsongerna (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden (Halvklotband)
Språk
Svenska
Antal sidor
287
Utgivningsdatum
2013-05-20
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Per Johan Hasselqvist
Originaltitel
Mr Wilkinson's favourite vegetables
Medarbetare
Melville, Jacqui (foto)
Illustratör/Fotograf
Stanislava Pinchuk
Dimensioner
250 x 190 x 25 mm
Vikt
1249 g
SAB
Qcaa,641.8
ISBN
9789113048741
Herr Wilkinsons favoritgrönsaker : en kokbok som hyllar säsongerna (inbunden)

Herr Wilkinsons favoritgrönsaker : en kokbok som hyllar säsongerna

(10 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2013-05-20

Slutsåld

De flesta av oss väljer grönsaker som tillbehör till köttet eller fisken på tallriken. För kocken Matt Wilkinson är det tvärtom först grönsakerna, sedan proteinet! Matt planerar middagen runt grönsakerna beroende på säsong, när de smakar som bäst, har bästa pris och lättast går att få tag på.

Likt en australisk Jamie Oliver delar Matt Wilkinson med sig av odlingstips, grönsakernas historia, vilka sorter som lämpar sig för olika rätter och fantastiska gröna recept. Inspirerad av all världens kök använder han exempelvis egyptisk dukka-röra eller italiensk bagna càuda-sås som tillbehör till grönsakerna. Matt blandar nya smakkombinationer, som exempelvis sallad med blomkål, rökt lax och jordgubbar med klassiker som hans mormors recept på helstekt biff med pepparrotskräm och yorkshirepudding.

Varje älskad grönsak får ett eget kapitel. Med snygg design och vackra bilder väcker boken lust att odla och anrätta egna grönsaker med kött eller fisk som tillbehör.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Herr Wilkinsons favoritgrönsaker : en kokbok som hyllar säsongerna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Se grönsaker på ett nytt sätt

    En inspirerande bok med många spännande recept. Härliga illustrationer och bilder som ackompanjer Herr Wilkinssons recept. Läste den från pärm till pärm första gången.

    Omslaget är lite känsligt, pappret på bak- och framsidan skiktar sig något.

  2. Lite konstiga mängder på ingredienser ibland. Kopiösa...
    Johan Eriksson, 22 oktober 2013

    Lite konstiga mängder på ingredienser ibland. Kopiösa mängder vinäger bl.a. Man kan undra om översättningen blivit rätt. I övrigt en riktigt bra kokbok.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Matt Wilkinson