Femtio nyanser av honom (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Femtio nyanser (del 1)
Inläsare
Julia Dufvenius
Utgivningsdatum
2012-10-29
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Jimmy Hofsö
Originaltitel
Fifty shades of grey
Dimensioner
125 x 140 x 6 mm
Vikt
53 g
SAB
Hce/LC
ISBN
9789113048819
Vanliga sökord
av grått

Femtio nyanser av honom

(8 röster)  |   Läs 3 recensioner
Mp3-skiva,  Svenska, 2012-10-29

Slutsåld

Romantisk, befriande och fullkomligt beroendeframkallande.

När litteraturstudenten Anastasia Steele intervjuar den framgångsrike vd:n Christian Grey blir hon helt tagen - han är ursnygg, men skrämmande. Övertygad om att hon inte kommer att träffa Grey igen gör hon allt för att glömma honom, tills han en dag dyker upp på hennes jobb och bjuder ut henne.
Den naiva och oskuldsfulla Ana blir förskräckt när hon inser hur mycket hon vill ha Christian, och när han varnar henne för att komma honom nära blir hon bara mer intresserad.
Men Christian Grey är ingen vanlig man - stormrik, passionerad och kontrollerande, med mörka hemligheter som döljs bakom den perfekta ytan. Snart upptäcker Ana mer än hon någonsin kunnat ana om sina egna begär, och allt det Grey gömmer för omvärlden ...

E L James trilogi slog ner som en bomb när den publicerades. Efter bara sex veckor i bokhandeln hade 10 miljoner böcker sålts i USA och succén fortsätter utomlands där 37 länder har köpt rättigheterna. Dessutom ska böckerna filmatiseras. E L James utforskning av sexuellt maktspel är chick lit med feministiska förtecken.

"Utan tvivel kommer kvinnor att diskutera den under år framöver." The Telegraph
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Femtio nyanser av honom. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ambivalent
  Tina, 13 februari 2013

  På tok för mycket sex och allt för lite handling! Men ändå ... mellan de långa passagerna av bara sex så var boken ändå bra, man ville läsa vidare.

 2. sämsta bok
  queeneva, 13 januari 2013

  Vill skrika till henne gå ifrån honom ta ej emot våld eller bli hjärntvättad av honom.

  sämsta bok jag läst på 10 år.

 3. Nej, inte min smak.
  Björn, 27 december 2012

  Jag kan inte fatta vad som är så speciellt med den här boken. Om man smiskar någon då är det misshandel. Men om man gör det av kärlek är det helt okej. Man vill skrika åt henne: säg Nej. Låt inte honom bestämma vad får och inte får göra.

  Vet inte om det är för att man är mot smärta och är man.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av E L James