Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Femtio nyanser (del 2)
Utgivningsdatum
2012-10-15
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Patrik Hammarsten
ISBN
9789113048949
Femtio nyanser av mörker (e-bok)

Femtio nyanser av mörker E-bok

(39 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2012-10-15

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Del 2 i Femtio nyanser-serien är här.

Romantisk, befriande och fullkomligt beroendeframkallande.

Bortskrämd av de mörka hemligheter som den vackre, men plågade, företagaren Christian Grey bär på har Anastasia Steele brutit deras förhållande. Hon ska starta en ny karriär på ett bokförlag i Seattle. Men längtan efter Christian upptar oavbrutet hennes tankar. När han vill att de ska försöka igen under andra förutsättningar kan Ana inte motstå. De återupptar sitt passionerade förhållande och Ana får äntligen veta mer om Christians förflutna.

Medan Christian brottas med sina inre demoner möts Anastasia av ilska och avundsjuka från kvinnorna som Christian träffat före henne. Dessutom måste hon ta det viktigaste beslutet i sitt liv.

E L James trilogi slog ner som en bomb när den publicerades. Efter bara sex veckor i bokhandeln hade 10 miljoner böcker sålts i USA och succén fortsatte utomlands där 37 länder har köpt rättigheterna. Dessutom ska böckerna filmatiseras. E L James utforskning av sexuellt maktspel är chicklitt med feministiska förtecken. Utan tvivel kommer kvinnor att diskutera den under år framöver." The Telegraph
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Femtio nyanser av mörker. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 3,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 24 februari 2014

    Så här skrev jag om den första boken i trilogin, "Femtio nyanser av honom", som jag läste för ett par dagar sedan:

    "Ja, nu har jag också läst den! ;-)

    Jag kunde ju inte låta bli, efter allt jag har hört och läst om trilogin "Femtio nyanser". Extra roligt är det ju med böcker som läsarna tycker så olika om. Om man tittar på betygen på Boktipset till exempel, så är den betygssatt av cirka ettusen personer. Och betygen är nästan jämt fördelade med cirka tvåhundra på varje bet... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av E L James