Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Femtio nyanser (del 3)
Utgivningsdatum
2012-12-19
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Milla Emrén
ISBN
9789113048956
Femtio nyanser av frihet (e-bok)

Femtio nyanser av frihet E-bok

(35 röster)  |  Läs 3 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2012-12-19

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Romantisk, befriande och fullkomligt beroendeframkallande.

När den unga litteraturstudenten Anastasia Steele träffade den drivne företagaren Christian Grey föll hon handlöst, och de inledde ett passionerat förhållande. Ana blev både chockad och skrämd av hans sexuella preferenser och komplicerade historia - deras relation är en ständig kamp mellan begär, svartsjuka och villkorslös kärlek.
Nu har de allt: passion, närhet, rikedom och en värld full av möjligheter. Men Ana vet att det inte kommer att bli lätt att älska Christian - hon måste på något sätt lära sig att dela Christians livsstil utan att förlora sig själv. Samtidigt måste Christian kämpa med sitt kontrollbehov och ta itu med problemen i sitt förflutna.
Just när det verkar som om de tillsammans lyckats överbrygga alla hinder tycks ödet utsätta Ana för det hon fruktat allra mest ...

E L James trilogi slog ner som en bomb när den publicerades. Efter bara sex veckor i bokhandeln hade 10 miljoner böcker sålts i USA och succén fortsätter utomlands där 37 länder har köpt rättigheterna. Dessutom ska böckerna filmatiseras.

"Utan tvivel kommer kvinnor att diskutera den under år framöver." The Telegraph
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Femtio nyanser av frihet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bra avslutning
  Kerstin , 6 mars 2018

  Avslutande bok som svarar på många frågor. Däremot är handlingen emellanåt lite framtvingad med saker som händer som ändå inte riktigt har med historien att göra.

 2. Betyg: 3,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 5 april 2014

  Så här skrev jag om den första boken i trilogin, "Femtio nyanser av honom", som jag läste för ett par månader sedan:

  "Ja, nu har jag också läst den! ;-)

  Jag kunde ju inte låta bli, efter allt jag har hört och läst om trilogin "Femtio nyanser". Extra roligt är det ju med böcker som läsarna tycker så olika om. Om man tittar på betygen på Boktipset till exempel, så är den betygssatt av cirka ettusen personer. Och betygen är nästan jämt fördelade med cirka tvåhundra på varje b... Läs hela recensionen

 3. Förtrollande!
  Sofia, 16 januari 2013

  Har läst alla tre böckerna på ett par dagar. Jag hade ingen aning om vad de skulle handla om utan började, som så många andra, efter att jag fick tips om dem. Har svårt att sätta fingret på vad det var som förtrollade mig så men jag blev helt fast! Det är en mysig, spännande, sorglig och rolig kärleksberättelse och jag förstår inte alls den kritik som getts! Vill tillägga att jag verkligen inte ser mig som någon som gillar kärleksromaner men denna berättelse var något alldeles speciellt!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av E L James