Fallet (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Harry Bosch (del 16)
Antal sidor
1
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2013-03-20
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Eva Larsson
Originaltitel
The Drop
Dimensioner
124 x 135 x 8 mm
Vikt
60 g
SAB
Hce
ISBN
9789113049601
Fallet (mp3-skiva)

Fallet

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Mp3-skiva Svenska, 2013-03-20

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Los Angeles, här har Harry Bosch bekämpat brott under många år, men nu börjar pensionen närma sig. Med tre år kvar vid LAPD dras han in i ett fall där politiska intriger inom polisen har lett till ond, bråd död.

Fullmäktigeledamoten Irvin Irving har haft ett horn i sidan till Bosch i många år. När hans son hoppar - eller blir knuffad - från ett fönster på det legendariska hotellet Chateau Marmont kräver Irving att Harry ska hålla i utredningen.

Samtidigt är kriminalveteranen upptagen med ett fall från slutet av 80-talet, där DNA från en våldtäkt tyder på att en dömd våldtäktsman omöjligen kan ha utfört sitt brott. Det mesta tyder på att polisens laboratorium har gjort fel, och det kan äventyra en lång rad kommande rättegångar.

Harry försöker desperat lösa bägge fallen. En okänd mördare har verkat i Harrys hemstad under flera decennier, och poliskårens mörka hemligheter kommer att överraska ett Los Angeles där invånarna är vana vid det mesta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Fallet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. "Fallet" är den sextonde boken med Harry Bosch, och...

    "Fallet" är den sextonde boken med Harry Bosch, och jag kan inte sluta att förundras över hur man varje gång, likt ett barn på julafton, ser fram emot att känna den där känslan av att ha en ny Connelly-bok i sin hand.

    Ni som lyssnat på Michael Connellys böcker genom åren vet att den före detta polischefen och numera lokalpolitikern Irvin Irving haft som livsuppgift att göra livet surt för Bosch. När Irving insisterar på att Bosch ska leda utredningen kring sonens mystiska död, är det... Läs hela recensionen

  2. Har läst alla hans böcker. Det är en typiskt...
    charina selahn, 23 april 2013

    Har läst alla hans böcker. Det är en typiskt amerikansk deckare, lite hårdkokt, handlar väldigt lite om människan vardagliga liv, hjälten löser alltid brottet men denna boken slutade ovanligt oväntat..

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Fallet