Den ultimata löparguiden : snabbare, starkare, bättre (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
231
Utgivningsdatum
2013-04-05
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Salamandra HB
Originaltitel
Be a better runner
Medarbetare
Mondoono, Matthew (foto)
Dimensioner
260 x 210 x 20 mm
Vikt
1000 g
SAB
Rbaac,796.42
ISBN
9789113049663
Den ultimata löparguiden : snabbare, starkare, bättre (inbunden)

Den ultimata löparguiden : snabbare, starkare, bättre

(10 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden, Svenska, 2013-04-05
193
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Spring snabbare och bli starkare! Intresset för löpning har ökat lavinartat de senaste åren och över 37 miljoner människor världen över ser sig som aktiva sportlöpare. Forskningen har också gjort enorma framsteg inom löpningsområdet.

I Den ultimata löparguiden finns för första gången den mest banbrytande idrottsmedicinska forskningen och de mest praktiska idrottsstrategierna samlade.

Boken tar bland annat upp:

- Det svarta hålet. Det nyttigaste av de nya begreppen inom löparträning. Hur du ska undvika träningszonen som hindrar framgång och återhämtning.

- Pulszonträning. Uppdatering av den erkända träningsmetoden som ger högre fart och är en objektiv måttstock för hur mycket din kropp arbetar.

- Perfekt löpning. Lär dig att finjustera din löpstil från fotnedslag till armsving, så att du på bästa sätt undviker skador.

- Skräddarsydd träning. Lär dig att fokusera din träning och målsättning utifrån din individuella kapacitet.

- Spring mindre för att springa snabbare. Du lär dig hur alternativ träning som cykling, simning, rodd, trappmaskin och så vidare inte bara är ett kul avbrott från löpningen utan helt nödvändiga aktiviteter för att springa snabbare och bättre.

- Ät rätt, ät gott. Rätt kost vid rätt tillfällen är avgörande för att du ska kunna springa långt och bra, hålla vikten och kunna återhämta dig efter hårda pass.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Den ultimata löparguiden : snabbare, starkare, bättre. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Heltäckande och bra
  Björn Nilsson, 25 juni 2014

  Ger både en helhetsbild och driver en huvudpoäng (undvik mellanhård träning) som i sig kan vara vägledande för träningen. Omfattande bok, så man kan även läsa delar som man är särskilt intresserad av. Bättre än många av de nya, svenska böckerna. Bara Szalkais är bättre.

 2. Ambitiöst upplagd bok om löpning och träning med...
  Anna H, 11 oktober 2013

  Ambitiöst upplagd bok om löpning och träning med tonvikt på pulsträning. "Amerikansk" i stilen, alltså lite mångordig. Intressant kapitel om träningsfysiologi, men de komplicerade scheman man ska följa för att undvika träningsmonotoni är nog inget för svenssonlöparen. Däremot kanske för den som har högre ambitioner och vill springa lopp med bra tider. Jag tog till mig budskapet om att bli "365-tränad", d v s allsidig träning som gör att man är beredd på det mesta. Sally Edwards har själv sålt... Läs hela recensionen

 3. Delvis intressant information, presenterad på det...
  hans hägerström, 27 maj 2013

  Delvis intressant information, presenterad på det typiskt idiotiska amerikanska sättet. Massor med upprepningar , bla bla bla , skryt, manipulativ stil, manipulerade bilder . Hela bilden lutad för att visa löpning i uppförsbacke etc. Sincerity är inte deras starka grej. Överhuvudtaget ostrukturerad, en huvudtes i boken är intressant om den är sann.

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Den ultimata löparguiden : snabbare, star...