Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Hammarbyserien (del 7)
Antal sidor
350
Utgivningsdatum
2014-05-28
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Dimensioner
235 x 165 x 30 mm
Vikt
661 g
SAB
Hc
ISBN
9789113049700
Tjockare än vatten (inbunden)

Tjockare än vatten

(102 röster)  |  Läs 11 recensioner
Inbunden Svenska, 2014-05-28
209
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor

Tjockare än vatten är den sjunde deckaren i den populära serien om Hammarbypolisen. Kriminalromanerna om Conny Sjöberg och teamet vid Hammarbypolisen kännetecknas av en fascinerande intrig, detaljrika Stockholmsmiljöer och ett persongalleri som verkligen engagerar. Nya boken är inget undantag och det är bara en tidsfråga innan Carin Gerhardsen officiellt kröns till Sveriges nya deckardrottning.

Hon lämnade dörren på glänt och steg - fortfarande med en obestämd känsla av obehag och en påtaglig känsla av övergivenhet - över kanten och satte fötterna i det varma vattnet. Hon satte sig på huk, grep tag om kanterna och gled sedan försiktigt ner i badkaret för att låta huden vänja sig vid den höga temperaturen. Drog ett djupt andetag och slöt ögonen en stund medan smärtan vek undan.

När hon slog upp dem igen var det för att det klickade i låset.

Mellan henne och den stängda dörren stod plötsligt en äldre version av henne själv. Den svartklädda kvinnan med det långa grå håret tog ett steg i hennes riktning. Nu började tankarna klarna.

Hon skulle dö.

Ingen i kriminalkommissarie Conny Sjöbergs team har en aning om vad som väntar dem. Petra Westman njuter av islossning på fler än ett plan och ser en ny vår i annalkande. Jamal Hamad ligger i sjuksängen och hoppas och tror att mardrömmen äntligen är över. Det är den inte - den har knappt hunnit börja. Och några mördade katter är bara början på en spiral av oförutsedda händelser med ond bråd död som minsta gemensamma nämnare. Blod. Och vatten.

Tjockare än vatten är en hisnande thriller som bottnar i det omöjliga i att göra sig fri från det förflutna. Från sin familj. Och från de drifter och demoner som formar och jagar oss genom livet. Carin Gerhardsen är tillbaka med den sjunde, fristående boken i sin framgångsrika serie om Hammarbypolisen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 11 recensioner av Tjockare än vatten. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Spännande!
  Emma, 26 november 2014

  Jag älskar Gerhardsens böcker, de är spännande och man vill inte lägga ifrån sig boken. Bladen vänder sig av sig själv i princip.

  Tycker dock att hennes tidigare böcker varit något bättre, men läsa denna med!

 2. Bladvändare!
  Cecilia, 1 augusti 2014

  Som vanligt, så sätter Carin griller i huvudet på en från början. En riktig bladvändare! Man tror att man vet vem som är mördaren....

 3. En av de klart bästa deckarförfattaren i Sverige
  Sari Helena Andersson, 30 juli 2014

  Jag har läst alla delarna av Hammarbyserien och var fast redan när jag läste den första. En av de bästa deckarförfattarna i Sverige.

 4. Tjockare än vatten
  Catta, 10 juli 2014

  Har läst alla böcker i Hammarby serien och dem är så spännande hela tiden,jag säger bara läs den här och alla andra skrivna av Gerhardsen,man vill bara ha mera!

 5. Strålande!
  Seppan (Värmdö), 9 juli 2014

  En ny bok i Hammarbyserien. Håller samma kvalitet som de tidigare 6 böckerna.
  Omöjlig att lägga ifrån sig när man börjar läsa den.
  Läs den och njut!

 6. Spännande från början till slut
  Inger Zetterberg, 9 juli 2014

  Lika bra som de tidigare böckerna i serien. De är inte så förutsägbara utan allt avslöjas i slutet. Man kan nästan inte vänta på nästa bok.

 7. Underbar bok!
  Elinor Schönewald, 30 juni 2014

  Jag har läst Karin Gerhardsens bok "Tjockare än vatten". Tycker man om kriminalromaner så är det här boken för dig!

 8. Hammarbyserien
  Annika Jönsson, 30 juni 2014

  En av de bästa i serien hittills. Har läst alla. Och tycker om hur hon får karaktärerna att kännas levande. Denna bok håller hög klass. Ser framemot nästa bok.

 9. Gerhardsen levererar som vanligt
  Anders Weber, 17 juni 2014

  Fantastiskt tempo och tvära kast. Satt med andan i halsen och trodde mig flera gånger veta vem och varför, men blev lurad. Mycket skickligt skrivet. Kanske den bästa i Hammarbyserien.

 10. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 16 juni 2014

  Det här är den sjunde delen i Hammarbyserien. Böckerna är fristående, men störst behållning av dom får man ju helt klart om man läser dom i ordning.

  Jag har läst alla böckerna i serien, och jag tycker mycket, mycket om dom.

  Tycker att Carin Gerhardsen har fått till poliskaraktärerna väldigt bra. Dom känns så levande, och jag tycker mycket om dom alla.

  Gillar också hur utvecklingen går framåt med personerna, bok för bok.

  Miljöerna i böckerna är så härligt b... Läs hela recensionen

 11. Fruktansvärt upprörande
  Susann Hantosi, 10 juni 2014

  Jag älskar katter, det är knappt att jag kunde läsa boken på grund av det omänskliga och fruktansvärda beskrivningar av katt-plågare och djurs lidande.

Visa alla 11 recensioner

Bloggat om Tjockare än vatten