Tjockare än vatten (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Hammarbyserien (del 7)
Antal sidor
11
Inläsare
Stefan Sauk
Utgivningsdatum
2014-06-05
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Dimensioner
130 x 130 x 15 mm
Vikt
269 g
SAB
Hc
ISBN
9789113049946
Tjockare än vatten (cd-bok)

Tjockare än vatten

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
CD-bok Svenska, 2014-06-05

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Vinnare av Stora Ljudbokspriset 2014!

Hon lämnade dörren på glänt och steg - fortfarande med en obestämd känsla av obehag och en påtaglig känsla av övergivenhet - över kanten och satte fötterna i det varma vattnet. Hon satte sig på huk, grep tag om kanterna och gled sedan försiktigt ner i badkaret för att låta huden vänja sig vid den höga temperaturen. Drog ett djupt andetag och slöt ögonen en stund medan smärtan vek undan.

När hon slog upp dem igen var det för att det klickade i låset.

Mellan henne och den stängda dörren stod plötsligt en äldre version av henne själv. Den svartklädda kvinnan med det långa grå håret tog ett steg i hennes riktning. Nu började tankarna klarna.

Hon skulle dö.

Ingen i kriminalkommissarie Conny Sjöbergs team har en aning om vad som väntar dem. Petra Westman njuter av islossning på fler än ett plan och ser en ny vår i annalkande. Jamal Hamad ligger i sjuksängen och hoppas och tror att mardrömmen äntligen är över. Det är den inte - den har knappt hunnit börja. Och några mördade katter är bara början på en spiral av oförutsedda händelser med ond bråd död som minsta gemensamma nämnare. Blod. Och vatten.

Tjockare än vatten är en hisnande thriller som bottnar i det omöjliga i att göra sig fri från det förflutna. Från sin familj. Och från de drifter och demoner som formar och jagar oss genom livet. Carin Gerhardsen är tillbaka med den sjunde, fristående boken i sin framgångsrika serie om Hammarbypolisen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Tjockare än vatten. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Gerhardsen levererar som vanligt
    Anders Weber, 25 augusti 2014

    Fantastiskt tempo och tvära kast. Satt med andan i halsen och trodde mig flera gånger veta vem och varför, men blev lurad. Mycket skickligt skrivet. Kanske den bästa i Hammarbyserien.

  2. Överraskande slut
    Fru Persson, 7 juli 2014

    Tyckte först att det var svårt att få in alla karaktärerna eftersom jag lyssnar på boken. Jag läser igenom alla Carin Gerhardsens böcker från början för att komma ihåg vad som hänt men fick lite svårt att koncentrera mig denna gången. Läser om alla cd böcker om ett tag igen tror jag. Väntar med spänning på nästa bok.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Carin Gerhardsen