Falleri, fallera, falleralla (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Hammarbyserien (del 8)
Antal sidor
1
Inläsare
Stefan Sauk
Utgivningsdatum
2015-06-02
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Dimensioner
130 x 140 x 3 mm
Vikt
55 g
SAB
Hc
ISBN
9789113050010
Falleri, fallera, falleralla (mp3-skiva)

Falleri, fallera, falleralla

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Mp3-skiva Svenska, 2015-06-02

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Kriminalkommissarie Conny Sjöberg satt i baksätet på en civil polisbil och tänkte att någonting ömtåligt och värdefullt höll på att gå sönder inom honom.

Det blåste kalla människofientliga vindar i landet, och han började förlora hoppet om att själv kunna göra någonting för att styra om dem. Teamet var dessutom helt klart ur form och medarbetarna snudd på aggressiva mot varandra. Atmosfären inne i bilen var så mättad av sorg och ilska att det var med lättnad de till slut klev ut och mötte den piskande yrsnön. Och en av de mest fasansfulla brottsplatser de någonsin hade upplevt.

Två personer mördade på öppen gata i centrala Stockholm. En medelålders kvinna och en liten pojke, brutalt nedklubbade med en hammare. Och det var bara början. Början på slutet.

Falleri fallera falleralla är en rafflande berättelse om trasiga människor och plötsligt uppblossande svärta. Om dem som tar emot och om dem som bara vill ha sina önskningar uppfyllda. Till varje pris. Carin Gerhardsen är tillbaka med den åttonde och avslutande delen i den framgångsrika serien om Hammarbypolisen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Falleri, fallera, falleralla. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Saknad
    Helen Johansson, 8 februari 2016

    Jag kommer att sakna Sjöbergs grupp, men är samtidigt nöjd med att det är sista delen. Står nog inte ut med mer spänning runt de människorna.

  2. spännande

    Den här boken, var fängslande,spännande, dessutom var det trevligt när man känner igen alla karaktärer i boken sedan tidigare böcker i serien om Hammarbypoliserna. Skulle rekommendera den, även om man inte läst någon från tidigare upplagor i serien så är det ju alltid en fristående historia. hoppas på fler böcker från samma författare även om det här lär vara den sista i den här serien.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Carin Gerhardsen