Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Sanningstrilogi (del 2)
Utgivningsdatum
2013-08-06
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113050096
Sökarnas tid : örnligan, nollpunkten, vägen ut (e-bok)

Sökarnas tid : örnligan, nollpunkten, vägen ut E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2013-08-06

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det är november 1999 när Liam Norberg släpps fri efter de dubbla fängelsestraff som tagit sex år att avtjäna. De förlorade åren får han aldrig tillbaka. Han är fri, frälst och frestad. Men vem tror på honom? Tror han ens på sig själv?

Liam tar sina första steg på den långa och snåriga vägen tillbaka och bort från det kriminella livet, förföljd och plågad av skuldkänslor och minnen från den kriminella karriären. Vänner från förr kommer med nya lukrativa förslag. Men han bär på en förhoppning om att återfinna det han tappat på vägen till fängelset, det som betyder mer än snabba pengar och prylar: den kreativa kraft som gör skapandet möjligt och en frihet som han inte har rånat sig till. Vi får följa en sökares väg in i en tid där 90-tal övergår i 00-tal: den dubbla nollpunktens vägskäl med många frågor och frestelser för en frigiven.

Hur det är att leva som en av Sveriges mest ökända brottslingar och filmskådespelare; att vara fri och frälst, och handskas med sanning och lögn? Och hur blir man egentligen av med oket från sitt gamla liv, de tidigare mönstren? Vad innebär ett liv i frihet och hur lever man med bilden av en själv: den som andra ser, den man vill vara, den man har blivit och den man är? Under de 13 år som gått sedan frigivningen i november 1999 har Liam Norberg varit med om en resa som tagit honom från mångmiljonär till dubbelnolla och tillbaka igen.

Sökarnas tidär den andra delen i Liam Norbergs Sanningstrilogi , som började medInsidan(2009).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Liam Norberg