Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
159
Utgivningsdatum
2013-03-26
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Hagby, John (foto)
Dimensioner
300 x 165 x 20 mm
Vikt
780 g
SAB
Rag
ISBN
9789113050256
Kom i form på 30 dagar : maten, motionen och motivationen (kartonnage)

Kom i form på 30 dagar : maten, motionen och motivationen

(48 röster)  |  Läs 13 recensioner
Kartonnage Svenska, 2013-03-26

Slutsåld

Laila Bagge ville hitta tillbaka till kroppen hon hade innan hon blev gravid. Hon började träna med blicken stadigt fäst på vågen, men insåg snabbt att det handlade om så mycket mer än vikt: ork, styrka, friskhet och pigghet.
Kom i form på 30 dagar innehåller hennes handfasta tips, baserade på egna erfarenheter.

Boken är både en praktisk träningsbok och en nyttig kokbok med fräscha recept av Lailas man Niclas Wahlgren, som har en bakgrund som kock.

Den passar alla som kämpar med att få in träning och goda matvanor i sin vardag. Träningen är uppdelad i tre olika nivåer, så att vem som helst oavsett form kan kasta sig rakt in i det enkla och tydliga 30-dagarsprogrammet som innehåller träningsinstruktioner och middags- och lunchförslag för varje dag. Laila tipsar dessutom om fyra läckra syndarmåltider, eftersom den som kämpar också är värd en rejäl belöning. Under sin resa har Laila samlat på sig ovärderlig kunskap om träning och kost och med sin bok vill hon peppa andra att hitta vägen till ett friskare och starkare liv.

"Jag har saknat en bok som är allt-i-ett. Som har både färdiga menyer med god, nyttig och mager mat som är lätt att laga, samtidigt som man får ett varierat träningsprogram att följa för att komma i form.

Jag har inte velat skriva en bok om bantning, utan om hur man kommer i form och sedan håller sig i form. För det handlar om en livsstil man måste ändra, och det ska kännas kul och inspirerande. Det är alltid jobbigt att bryta mönster och ta sig i kragen. Därför erbjuder jag här ett helt 30-dagarsupplägg från början till slut. Följer man det kommer man garanterat i form. Ge mig 30 dagar så ska jag bevisa det!"
Laila Bagge
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 13 recensioner av Kom i form på 30 dagar : maten, motionen och motivationen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Tack Laila :)
  Annika, 3 februari 2014

  Bra bok med goda recept och inspirerande gymträning. Håller en medelklassnivå gällande mat, träning och målsättning. Laila har verkligen lyckats insperera mig att komma igång med en mer hälsosam tillvaro!

 2. Fantastisk god mat!
  Nanna Ramona Ståhl, 28 januari 2014

  Lånade denna boken av en kompis först, men var tvungen att köpa ett eget exemplar. Jätte god mat! Lagar recept från boken nästan varje vecka.

 3. Boken var bra och lättförståelig, lite avancerade...
  Mia, 14 november 2013

  Boken var bra och lättförståelig, lite avancerade recept. Bra instruerande bilder på träning och det var bra att se Lailas före och efter kort på sig själv.

 4. Bra bok, många bra träningstips på sådant man kan göra...
  Marina Enback, 14 augusti 2013

  Bra bok, många bra träningstips på sådant man kan göra hemma. Var också till hjälp vid träning på gym, tydliga förklaringar på övningar.

 5. Tycker det skulle vara mer om motivationen. Lite mer...
  Frida Wallén, 21 maj 2013

  Tycker det skulle vara mer om motivationen. Lite mer pepptalk. Halvsvåra recept (svårt för en vanlig Svensson att hitta alla ingredienser) jättebra med ett träningsschema.

 6. Maten var god och lagom lättlagad, tom min man fixar...
  ingela kvist haglund, 16 maj 2013

  Maten var god och lagom lättlagad, tom min man fixar det bra.
  Kanske inte kommit i gång med Lailas övningar än men det är mer tidsbristen som är boven för min del.

 7. Bra bok med handfasta tips och varierad hälsomeny för...
  Hanna , 7 maj 2013

  Bra bok med handfasta tips och varierad hälsomeny för hela familjen. Bra med bilder på både mat och träningsövningar. :) Ett plus för indelning av menyer samt övningar samt att man kan finna "syndarmenyer" för mänskliga kom-i-formare!

 8. Mycket bra bok, med väldigt smaskiga recept som passar...
  Fisken 74, 7 maj 2013

  Mycket bra bok, med väldigt smaskiga recept som passar hela familjen. Vissa recept dock lite otydliga och lite otydligt hur mycket man egentligen får äta. Annars rekommenderar jag denna bok, hoppas på en uppföljare med fler recept!

 9. Hej! Jag tycker boken är mycket bra och inspirerande....
  Jessica Bengtsson, 6 maj 2013

  Hej! Jag tycker boken är mycket bra och inspirerande. Har provat flera av recepten och de var jättegoda!! Har inte gett mig in på träningen än. Har dock bläddrat igenom den. Övningarna är tydliga och ser ut att vara lätt genomförda även om man inte går till ett gym. Perfekt med en månadsdagbok där man fyller i vad man ätit, hur mycket man har tränat och där övningarna står så man exakt vet vad som gäller varje dag. Lagom avvägd träning, 3dagar/vecka + GOD mat!!

 10. Mycket bra! Gillade speciellt träningsbiten i boken,...

  Mycket bra! Gillade speciellt träningsbiten i boken, som var mycket lätt att följa. Kändes lite som att ha en egen PT. Bra utförliga recept. Fina bilder.

 11. Bra upplägg av boken. Goda och enkla recept, hade...
  Kristine H, 2 maj 2013

  Bra upplägg av boken.
  Goda och enkla recept, hade ändå gärna sett lite variation av kryddningen. Välkända övningar, men bra upplägg där det finns både övningar för gym och hemma. Suveränt med dagboken längst bak där man själv får bra koll på både mat och träning.

 12. Inget nytt, men god mat, bra träning och sunt förnuft....
  Johanna Gustafson, 1 maj 2013

  Inget nytt, men god mat, bra träning och sunt förnuft. Bra med träningsdagboken. Hade önskat mer variation på kryddsättningen av maten.

 13. Super att ha både mat recept och träning för gym och...
  sodabe ghodsian, 30 april 2013

  Super att ha både mat recept och träning för gym och allt för hemmet!! Älskar schemat på slutet då man får bra koll på sin träning och matintag.

Visa alla 13 recensioner