Nio dagar, nio nätter (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
245
Utgivningsdatum
2014-04-04
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Dimensioner
215 x 140 x 20 mm
Vikt
466 g
SAB
Hc
ISBN
9789113050485
Nio dagar, nio nätter (inbunden)

Nio dagar, nio nätter

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2014-04-04

Slutsåld

Kajsa Grytts första roman utspelar sig i Stockholm och New York. Alex har sitt hem bland Stockholms kriminella. Hans syster Lina är nynykter narkoman och krigar varje dag mot heroinets helvete.

En kväll på krogen möter Alex Ulrika. Hon lever ett ensamt karriärliv i reklamvärlden och förutom hennes son är brodern Richard, bohem och rockmusiker, den som står henne närmast.

Under nio dygn dras Ulrika och Alex in i ett sexuellt kraftfält, ett sug mot något härligt ansvarslöst, ofrånkomligt och slutgiltigt. De två syskonparen rör sig symbiotiskt i en destruktiv bana som måste brytas. Har någon av dem kraften att handla, blicken att se?

Nio dagar, nio nätter är en berättelse om ensamhet och klass, och ett kittlande ödesdrama.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nio dagar, nio nätter. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Erotiskt laddad samhällskritik
  Jenny Magnusson, 11 maj 2014

  Det här en historia fylld av passion, ensamhet, makt, sex och vilsenhet kryddat med en god portion kritik mot vårt klassamhälle och hur de låser in oss i olika roller.

  Det är en erotisk roman så till vida att sex och passion spelar stor roll. Boken innehåller många sexscener, både vackra och burdusa. Det hade lätt kunnat blivit plumt eller utvecklats till ett frosseri men Kajsa lyckas med konststycket att skriva sex utan att en enda gång använda könsord eller direkta beskrivningar, ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kajsa Grytt

 • Du lever i mig

  Kajsa Grytt

  När den unga plattläggaren Peters ensamstående pappa dör, hittar han en låst byrå i källaren på Ystadsvägen i Björkhagen. Med farsans gamla kofot spränger Peter byrålådorna, som visar sig vara full av oöppnade brev, alla adresserade till honom sjä...

 • Svensk poet 2011

  Kajsa Grytt

  Svensk poet 2011 är den sjätte Antologin med dikter av kända och okända Svenska poeter utgiven sex år i rad. I år med Kajsa Grytt som gästande poet. Årets samling innehåller poesi av 25 poeter .

Bloggat om Nio dagar, nio nätter