Den stumma flickan (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Sebastian Bergman (del 4)
Antal sidor
13
Inläsare
Niklas Falk
Utgivningsdatum
2014-09-19
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Dimensioner
130 x 130 x 30 mm
Vikt
306 g
SAB
Hc
ISBN
9789113050874
Den stumma flickan (cd-bok)

Den stumma flickan

(10 röster)
CD-bok Svenska, 2014-09-19

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En familj hittas mördad i sitt hem och Sebastian Bergman och Riksmord kallas in. Det är en komplicerad mordutredning och trycket ökar då den ende misstänkte hittas mördad, skjuten med samma vapen som familjen.

Det finns ett vittne till mordet på familjen. Den tioåriga Nicole har varit på besök hos sina kusiner, och hennes fotspår försvinner in i den stora skogen bakom huset. Nu gäller det att hitta henne innan mördaren får reda på hennes existens.

Nicole återfinns men är så traumatiserad att hon inte längre pratar. Det enda hon gör är att rita. Teckningarna talar sitt tydliga språk. Hon har sett mördaren.

För Sebastian blir den stumma Nicole en stor utmaning. Hon påminner om hans egen dotter som han förlorade i tsunamin, och han blir besatt av att försöka läka hennes inre. Samtidigt har mördaren fått vittring på var hon befinner sig.

I Den stumma flickan, den fjärde boken om Sebastian Bergman, visar HjorthRosenfeldt återigen sin fantastiska förmåga att skapa intriger med både psykologiskt djup och hög spänning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna