Den stumma flickan (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Sebastian Bergman (del 4)
Antal sidor
1
Inläsare
Niklas Falk
Utgivningsdatum
2014-09-18
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Dimensioner
125 x 140 x 4 mm
Vikt
53 g
SAB
Hc
ISBN
9789113050898
Den stumma flickan (mp3-skiva)

Den stumma flickan

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
Mp3-skiva Svenska, 2014-09-18

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En familj hittas mördad i sitt hem och Sebastian Bergman och Riksmord kallas in. Det är en komplicerad mordutredning och trycket ökar då den ende misstänkte hittas mördad, skjuten med samma vapen som familjen.

Det finns ett vittne till mordet på familjen. Den tioåriga Nicole har varit på besök hos sina kusiner, och hennes fotspår försvinner in i den stora skogen bakom huset. Nu gäller det att hitta henne innan mördaren får reda på hennes existens.

Nicole återfinns men är så traumatiserad att hon inte längre pratar. Det enda hon gör är att rita. Teckningarna talar sitt tydliga språk. Hon har sett mördaren.

För Sebastian blir den stumma Nicole en stor utmaning. Hon påminner om hans egen dotter som han förlorade i tsunamin, och han blir besatt av att försöka läka hennes inre. Samtidigt har mördaren fått vittring på var hon befinner sig.

I Den stumma flickan, den fjärde boken om Sebastian Bergman, visar HjorthRosenfeldt återigen sin fantastiska förmåga att skapa intriger med både psykologiskt djup och hög spänning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Den stumma flickan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Den stumma flickan
    charina selahn, 7 oktober 2014

    En bok att längta efter. Den börjar lite trög men utvecklas snart till en bladvändare. Sebastian som är en av huvudpersonerna visar i denna bok en mjukare sida. Förvecklingarna avlöser varandra och inget är som man tror. Spänningen håller i sig till sista sidan och slutar i ett frågetecken gällande en avgörande fråga. Nu inleds en lång väntan till nästa bok förhoppningsvis utkommer.

  2. Spännande
    Bitte, 2 oktober 2014

    (min man har lyssnat och recenserat) Spännande precis som de tidigare böckerna. Har man inte läst/lyssnat på Rosenfeldt/Hjorth tidigare bör man börja från början så att man lär känna personerna. Avslutas så man hoppas på en snar fortsättning.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna