Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
308
Utgivningsdatum
2014-10-30
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Annika Ruth Persson, Johanna Karlsson
Originaltitel
Not That Kind of Girl
Dimensioner
210 x 135 x 20 mm
Vikt
457 g
SAB
Lz Dunham, Lena
ISBN
9789113051956
Not That Kind of Girl (häftad)

Not That Kind of Girl

(12 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2014-10-30

Slutsåld

Lena Dunhams tv-serie Girls, där hon själv spelar huvudrollen, har gjort succé världen över och i sin bok återkommer hon till och spinner vidare på de teman som gjort serien så omåttligt populär.

"Den här boken innehåller berättelser om underbara nätter med vidriga killar och vidriga dagar med underbara vänner, om ambitioner och de två livskriser jag genomgick före tjugo års ålder. Om mode och dess många tvångströjor. Om att visa upp sin kropp offentligt, vara tvungen att hävda sig på ett möte med en massa femtioåriga män och de hälsobetingade rädslor (tinnitus, lampdamm och infertilitet) som håller mig vaken om nätterna. Jag förbereder mig redan på den skam jag förmodligen kommer att känna över att jag någonsin trodde mig ha något att erbjuda dig med denna bok, men också på den glädje som lika gärna kan drabba mig över att jag lyckats hindra dig från att testa en dyr juicefasta eller ha sex med skorna på. Nej, jag är ingen sexpert, psykolog eller legitimerad dietist. Jag är inte en gift trebarnsmor och jag äger ingen framgångsrik underklädeskedja. Däremot är jag en tjej med ett passionerat intresse för självförverkligande, en tjej som skickar hoppfulla rapporter från fronten i denna kamp."
Lena Dunham
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Not That Kind of Girl. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Gav den till ett tonårigt barnbarn i julklapp.
    Margaretha Törnvall, 30 december 2014

    Min bedömning blir alltså grundat på intervjuer av författarinnan och enstaka TV-program som var skälet till att vi gav bort den.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lena Dunham