Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
157
Utgivningsdatum
2014-02-27
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Söder, Madeleine (foto)
Dimensioner
230 x 195 x 18 mm
Vikt
702 g
SAB
Rbaac,796.42
ISBN
9789113052076
Den magiska milen : förbättra din löpning vecka för vecka (inbunden)

Den magiska milen : förbättra din löpning vecka för vecka

(30 röster)  |  Läs 7 recensioner
Inbunden Svenska, 2014-02-27

Slutsåld

Milen är en distans alla kan förhålla sig till. Oavsett om du är maratonlöpare eller en glad amatör.

I den här boken guidar löparproffset Maria Akraka dig till att bli bättre på att springa en mil. Det är en bok för alla som redan håller på med löpning eller för dem som vill komma igång. Att träna för att springa en mil är användbart oavsett om du ska springa Vårruset, Tjejmilen, Göteborgsvarvet eller ett maraton. Och för dig som inte tänker springa något lopp alls är milen ändå något magiskt.

I den här heltäckande boken hjälper Maria såväl nybörjare som vana löpare att komma närmare drömmen om att springa lätt och utan ansträngning. Hon har skapat träningsprogram för tre olika nivåer som sträcker sig över ett helt år. Det är enkelt att hoppa på det träningsprogram som passar dig bäst eller att byta nivå.

Förutom träningsprogrammen delar Maria med sig av sina bästa tips, sin inspiration och massor av fakta för att göra dig till en bättre löpare. Vilken utrustning behöver man? Hur tränar man med intervaller? Vad bör man tänka på när det gäller maten?

"Förr sprang jag för att jag älskade att springa, idag springer jag för att jag älskar att leva."
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Den magiska milen : förbättra din löpning vecka för vecka. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Toppen!
  Peter Lennart Wall, 27 april 2016

  Perfekt om du är på G att börja med löpning.
  Både om du är nybörjare eller redan igång och vill förbättra din löpning.

 2. Inspirationsbok
  ANNELIE , 14 juli 2014

  Inspirerande bok och många tips om hur man tränar. Rekommenderas! Man får följa Marias väg från nybörjare till elitlöpare och hon delar med sig av sin kunskap både i med och motgång. Träningsscheman på ett år medföljer också.

 3. Inspirerande!
  Malin, 30 april 2014

  Jag blev jättepeppad av denna boken och min träning fick sig en skjuts frammåt. Kul och intressant läsning med bra tips och träningsprogram.

 4. Är 70 min för en 70 åring möjligt?
  Lars Sjöborg, 15 april 2014

  Motiverande och inspirerande bok som ger stöd till egen utveckling. Ger mig stöd till att börja träna systematiskt för att inom ett år kunna uppnå ett realistiskt mål för en mils löpning. Nästa år fyller jag 70 så jag tycker att milen under 70 minuter innan jag fyller 70 känns som en stor men möjlig utmaning. Boken ger mig stöd både i metoder för fysisk aktivitet och mentalt.

 5. Den bästa träningsboken!
  Ola Åhlander, 7 april 2014

  En inspirerande och personligt skriven träningsbok. Man får verkligen lust att springa! Lätt att anpassa träningsprogrammen till sina egen förutsättningar, även om man som jag ligger mitt emellan två av boken träningsnivåer. Har själv lagt upp ett program efter bokens anvisningar som jag börjat följa. Rekommenderas både till den som vill börja med löpning och till den som sprungit en del. Toppenbra för motivationen!

 6. Att lära sig träna...

  Mycket bra heltäckande bok om träning I allmänhet och löpning I synnerhet. Maria har på ett enkelt men otroligt proffesionellt sätt förmedlat kunskap och glädjen med träning och löpning. Hon täcker både de fysiska och psykiska utmaningarna och leder mig in på en fantastisk väg. Jag följer just nu boken slaviskt I hopp om en bra tid på milen nästa år...:-)

 7. En bok för alla

  Jag har läst flera tränarböcker för att som nybörjare i dessa sammanhang ha något att luta mig mot. Jag vill börja träna för att få en stark, smidig kropp. Jag är inte intresserad av bantning eller elitsatsning som många andra böcker fokuserar kring.
  Jag har visat boken för min sjukgymnast och han samtycker och rekommenderar mig att följa schemat för att bygga upp kroppen, speciellt med avseende på mina leder som jag har problem med. Jag är väldigt förväntansfull!

Visa alla 7 recensioner