Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Vianne Rocher (del 3)
Utgivningsdatum
2013-05-06
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Jan Hultman, Annika H Löfvendahl
ISBN
9789113052113
I persikoträdets skugga (e-bok)

I persikoträdets skugga E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2013-05-06

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Joanne Harris Choklad blev en internationell succé och filmatiserade av Lasse Hallström. Nu återvänder Vianne Rocher till den lilla franska byn Lansquenet.

Det gått fyra år sedan Vianne och Roux återförenades i Paris. De lever tillsammans med barnen på hans husbåt som numera också hyser ett chocolaterie. En dag får Vianne ett brev från Lans-quenet, med bud om ett dödsfall och en gåva som gör att den lilla familjen återigen bryter upp och flyttar tillbaka till byn där allting började.

Men inget är längre sig likt i den lilla byn, även om allting finns kvar: kullerstensgränderna, bykyrkan Saint Jérôme och de nedlagda garverierna längs floden Tannes. I det kvarter som kallas för Les Marauds har en koloni med invandrade marockaner slagit sig ned och plötsligt har luften i Lansquenet fyllts av orientaliska dofter. Den unga muslimska kvinnan Inès Bencharki ber inte om ursäkt för sitt ursprung och konfronterar byprästen Francis Reynaud i samband med ett moskébygge. Han vänder sig i sin nöd till Vianne, en gång hans svurna fiende, för att försöka överbrygga klyftorna mellan kristna och muslimer. Är Vianne den enda som kan rädda freden och samförståndet i Lansquenet?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Joanne Harris