Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Crossfire (del 1)
Utgivningsdatum
2013-03-08
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Karin Andrae
ISBN
9789113052205
För dig blottad (e-bok)

För dig blottad E-bok

(20 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2013-03-08

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Femtio nyanser-febern har drabbat världen och med den följer en ny generation erotisk litteratur. Sylvia Days Crossfiretrilogi har gjort internationell succé; redan såld till över 30 länder. För dig blotta där den första delen om Eva and Gideon.

Han var vacker, farlig och väldigt het. Jag drogs till honom som jag aldrig hade gjort till någon tidigare. Jag längtade hans efter hans beröring som en drog, trots att jag inte borde det. Jag försökte undvika och avvisa honom. Med tanke på min historia hade jag inte plats för en man i mitt liv. Men han såg min attraktion och den utnyttjade han lätt.

Gideon visste. Han hade sina egna demoner. Och vi skulle bli som speglar, reflekterande varandras mest privata världar ... och önskningar.
Hans kärlek förvandlade mig, och jag bad om att vårt förflutna inte skulle förstöra allt.

För dig blottad ges ut i april, För dig sedd i juni och den tredje och avslutande delen, För dig nära, ges ut i september.

"Det här är en historia om kvinnlig sexualitet och mänsklig sårbarhet, om livsbejakande lust, om att ge och ta och våga få, om mörk svartsjuka och en önskan att äga, om den besatthet som kan följa med att älska. En roman väl värd att läsa - både för kvinnor och män."
Karina Berg Johansson, författare till Den sista utvägen
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av För dig blottad. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra början
    Hanna, 16 mars 2013

    En riktigt bra början, men efter halva boken blir det upprepning på upprepning. Samma händelsekedja med samma förtecken men i olika situationer. Eva blir svartsjuk, de har sex, allt är bra.
    Jag hoppas att nästa bok inte fastnar i handlingen på samma sätt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sylvia Day