Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-10-25
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113054353
Från idé till succé : en högst personlig inspirationsbok (e-bok)

Från idé till succé : en högst personlig inspirationsbok E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2013-10-25

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Från idé till succé är Andreas Carlssons personliga och motiverande karriärhandbok för dig som vill förverkliga dina drömmar och göra dina idéer till en lönsam affär. Utifrån sina egna erfarenheter ger multikreatören Andreas Carlsson råd om hur du bygger ditt varumärke, skriver en hit och paketerar och pitchar din idé till näringslivet på ett framgångs-rikt sätt.

Och när du äntligen lyckats måste förstås succén förvaltas, och allra helst upprepas. Med handfasta råd och personliga reflektioner inspirerar författaren till upprepade succéer och nya idéer. Även den mest drivna och talangfulla entusiasten kan råka ut för svackor och motgångar. Då finns det recept på motgift. Andreas guidar dig åt rätt håll och tipsar om omvägar kring idétorka, ängslighet och negativa tankar.

I boken intervjuas också andra kända artister och entreprenörer som har lyckats leva ut sina drömmar och bygga starka personliga varumärken, till exempel Gene Simmons, Richard Branson och Katy Perry.

Andreas Carlsson går sin egen väg och vågar sudda ut gränserna mellan musik, reklam, varumärkesbyggande och entreprenörskap. I boken delar han också med sig av sina tankar om vardagen, kändiskapet, kärleken, framtiden och sin något ovanliga syn på livet. Livet där vi alla vill vara vinnare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Från idé till succé : en högst personlig inspirationsbok. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Jag måste komplettera vad jag tidigare skrivit. Ta med...
    Teuvo Broström, 21 november 2013

    Jag måste komplettera vad jag tidigare skrivit. Ta med detta i min recension och sätt tre stjärnor, inte fem.

    Men senare såg jag att han hade drabbats av New age flum, att vi redan har upplevt framtiden, att vi lever i en tidsförskjutning som i Matrix. Sådan tro kan leda till galenskap.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Andreas Carlsson