Gör om hemma (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2014-03-28
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Cohn, Daniel (foto)
Dimensioner
230 x 195 x 20 mm
Vikt
593 g
SAB
Qcba,Ihh
ISBN
9789113054735
Gör om hemma (inbunden)

Gör om hemma

(9 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2014-03-28

Slutsåld

Är du trött på hur du har det hemma? Vill du med enkla medel förändra och styla om utan att behöva ta ett banklån på kuppen? Då är det här boken för dig.

Det sägs att vårt hem är vår borg och för de flesta av oss är det viktigt att ha ett vackert och funktionellt hem som speglar vilka vi är. Men kanske har du ett vardagsrum som inte alls är din stil? Eller ett ofräscht badrum som behöver fixas till? Ett tråkigt sovrum eller en hall med bristfällig förvaring?

I Gör om hemma! visar inredaren Andrea Engsäll hur man på enkla och plånboksvänliga sätt kan förändra och förnya sitt hem. Hon går igenom hemmet rum för rum och delar generöst med sig av sina proffsknep, så att du på egen hand kan skapa ditt drömhem.

För varje rum finns några projekt med konkreta steg för steg-beskrivningar och tillhörande bilder. Dessutom enkla stylingknep och piff, men också härliga och inspirerande bilder och idéer. I vardagsrummet lär till exempel Andrea oss att göra ett eget soffbord eller hur man helt byter rummets stil och uttryck genom några enkla trick. Och i sovrummet visar hon oss hur man lätt fixar flera olika typer av sänggavlar. Allt med en begränsad budget.

Utöver hemmets rum gör vi ett par djupdykningar i ämnen som belysning, förvaring, färgsättning, ytskikt och textilier.

Under sina år som inredare och skribent i tv-program och tidningar vet Andrea Engsäll hur man med enkla medel kan åstadkomma stora förändringar. I den här boken får vi ta del av hennes bästa insidertips, proffsknep, idéer och konkreta projekt, och dessutom massor av inspiration.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Gör om hemma. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Superinspirerande!
  chubby12 (Stockholm), 26 juni 2014

  Fin bok med massor av inspiration. Kände mig peppad att göra om flera grejer efteråt. Kul att det var en personlig touch också!

 2. Oinspirerade
  Magdalena, 11 april 2014

  Gillade tyvärr inte den här boken. Dålig layout med tråkiga färger och oinspirerande foton.
  Fotografierna är för ljusa, det blir en 70-tals stämning över dem.
  Amatörmässig. Känns som jag skulle gjort en det tusen gånger bättre själv.

 3. inredningbok
  Eva Holm Blavier, 10 april 2014

  För oss som är inredningsintresserade var detta absolut inte något nytt tyvärr. hade förväntat mig förslag på grejer - inredningsdetaljer som man kan fixa själv, inte bara gamla tips.

Visa alla 3 recensioner