Om jag var din hemmafru : eller hur man får en vardag att smaka som en lördag (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
179
Utgivningsdatum
2013-09-18
Upplaga
2
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Bergström, Pelle (foto)
Dimensioner
245 x 190 x 20 mm
Vikt
676 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789113055008

Om jag var din hemmafru : eller hur man får en vardag att smaka som en lördag

(67 röster)  |   Läs 7 recensioner
Häftad,  Svenska, 2013-09-18

Slutsåld

En pratsam hemmafru, en försvunnen vigselring, en österrikisk sexolog, ett borttrollat fläskberg, futurister på krigsstigen, rotfrukter i motljus, frigörande övningar, dansmaskiner och kölhalning, matlagning i högklackat och sextiofem enkla recept som får din vardag att smaka som en lördag. Lotta Lundgren gör din matlagning roligare, din vardagsmat godare och underhåller dig med småprat, skrönor och ren skär lögn tills varenda tallrik är tom.

Hennes okomplicerade matlagning, underfundiga tilltal och formsäkra anslag har tillsammans etablerat henne som en av Sveriges nya matprofiler. I början av 2010 gjorde hon tv-debut som redaktör och programledare i den mycket uppmärksammade tv-serien Landet Brunsås för SVT. Hösten/vintern 2012 var hon en av programledarna för Historieätarna i samma kanal.

Om jag var din hemmafru rakade hem sex diplom och tre GULD i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur då den utkom 2011. Och hon blev nästan sönderälskad av recensenterna:

"Lotta Lundgrens fantastiska kokbok lämnar ingen oberörd. Jätterolig, vacker, sensuell och schyssta recept. Heja!" TT Spektra
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Om jag var din hemmafru : eller hur man får en vardag att smaka som en lördag. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Härlig kokbok!
  Elisabeth Nordlund, 11 januari 2017

  Den roligaste kokbok jag läst. Underhållande små kåserier och trevliga recept. Första gången jag skrattat när jag läst i en kokbok. Verkligen mycket trevlig.

 2. Roligaste kokboken!

  En bok att ha framme så att man kan läsa ett litet stycke när man får lust att skratta!
  Men det är en fördel om man gillar mat med citron i, för sådana recept är väl representerade. Man kan dock köpa boken även om man inte lagar maten, för denna bok är unik!

 3. Hemmafrun
  Birgitta Frithiof, 18 mars 2014

  Superb! Snygg, elegant, kul text, roliga bildet..... En riktig pärla!
  Vissa av recepten är ibland kanske lite avancerade, men jag ser inte denna bok som en traditionell kokbok - tvärtom det är en bok att läsa som handlat om mat o råvaror....

 4. Kanoners!
  Kerstin Ålander, 18 mars 2014

  Häftigt vulgärt och underbart både vad gäller smakbrillians och synsensationer på de läckra fotona!
  Köpt flera stycken och givit bort som present!

  Kerstin

 5. En av favoriterna i kokbokshyllan
  Emilia P, 28 februari 2014

  Denna bok fick jag i julklapp för ett par år sedan och jag använder den lika ofta fortfarande. Varje gång jag öppnar boken så hittar jag någonting nytt som jag faller för. Den är roligt skriven och jag kan utan problem sitta och läsa i den som nöje. Bilderna är fantastiska och fyndiga. Detta är en kok-/nöjesbok som jag rekommenderar varmt!

 6. Fantastiskt rolig, välskriven kokbok med stor humor...
  ingegärd rösler rosenberg, 17 december 2013

  Fantastiskt rolig, välskriven kokbok med stor humor och distans till matlagningskonstens måsten.
  Den gör vad den lovar, nämligen förgyller veckans vardagar.

 7. Många bra recept och tips på hur man enkelt kan piffa...
  Militärmamman, 25 november 2013

  Många bra recept och tips på hur man enkelt kan piffa upp vardagsmaten. Fantastiska bilder och skriven med en underbar humor! Ett måste i boksamlingen som med fördel kan ligga framme för besökare att bläddra i!

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Lotta Lundgren