Naglar! : kreativa projekt att göra själv (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2014-02-12
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Cecilia Ljungström
Originaltitel
Nails, nails, nails!
Medarbetare
Rossignol, Lara (foto)
Dimensioner
160 x 160 x 15 mm
Vikt
305 g
SAB
Qcd
ISBN
9789113055763
Naglar! : kreativa projekt att göra själv (inbunden)

Naglar! : kreativa projekt att göra själv

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2014-02-12

Slutsåld

Att måla naglarna och att pryda dem med kreativa mönster är en stor trend som äntligen landat även i Sverige. Människor i alla åldrar, med olika bakgrund och modeintresse experimenterar med oväntade färger och djärv, iögonenfallande design. Det är helt enkelt ytterligare ett sätt att uttrycka vem man är.

Instagram svämmar över av nagelbilder och utbudet av lack och tillbehör som penslar, schabloner och lösnaglar säljs i var och varannan butik över hela landet. I USA och andra länder har nagelsalonger funnits i varenda gathörn i decennier, och även här ser vi dem poppa upp här och var. Att fixa naglarna på salong är dock rysligt dyrt här i Sverige men att göra det själv hemma är både enkelt och mer prisvärt, och dessutom både kul och kreativt! Och med den här boken blir naglarna minst lika fina och fantasifulla som på vilken salong som helst.

Boken innehåller 25 kreativa DIY-projekt för dina naglar, allt ifrån enkla halvmånar och prickar till leopardmönster, kamouflagemönster och mosaik. Instruktionerna är tydliga och enkla att följa, och listar vad du behöver för att genomföra varje projekt. Om du inte vill köpa nya lack, kan du enkelt använda de färger du redan har och anpassa mönstren efter dem. Boken innehåller dessutom självklart ett teknik- och redskapsavsnitt.

Med den här boken skapar du enkelt och på egen hand vackra naglar till såväl vardag som fest.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Naglar! : kreativa projekt att göra själv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fin bok men förväntade mig lite mer
  emma Jakobsson , 1 februari 2016

  Var en välgjord bok men hade hoppats på lite mera olika variationer
  Var mest bara inspiration
  Kanske roligare för yngre tjejer

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Madeline Poole

 • Nails, Nails, Nails!

  Madeline Poole

  The25 easy-to-advanced techniques in this nail art book will appeal to tweens, teens, and amateur beauty buffs looking for fresh, affordable DIY beauty ideas. With bright, stylish photographs of finished nail looks, this book will entice and inspi...