Fossildrottningen (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Mortimer (del 2)
Antal sidor
1
Inläsare
Melinda Kinnaman
Utgivningsdatum
2014-05-08
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Dimensioner
125 x 140 x 5 mm
Vikt
53 g
SAB
Hc
ISBN
9789113056302
Fossildrottningen (mp3-skiva)

Fossildrottningen

(1 röst)
Mp3-skiva Svenska, 2014-05-08

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ida och Lasse har lyckats komma in i Ryssland och tar sig vidare till Moskva för att finna Idas mormor Alma. Med sig har de ett fragment av en besynnerlig fossilsten som trotsar alla natur­vetenskapliga förklaringar - Jungfrustenen.

Dessutom för de med sig en tidigare okänd dagbok av Linné­lärjungen Daniel Solander samt ett antal dyrbara ryska smycken som för över två hundra år sedan gömdes undan i en avlägsen älv i norra Finland.

Ida och Lasse ska tillsammans med Alma försöka hitta de övriga tre fossilfragmenten, men ett hotfullt forskarnätverk är dem tätt i hälarna och kan göra vad som helst för att få fatt i stenarna.

Dessutom vill Ida få svar på den fråga som präglat hela hennes liv: Är hennes mamma Eva död eller kan det vara så att hon fortfarande lever?

Fossildrottningen är andra delen av sex i en fartfylld, lekfull och gripande thrillerserie. Det handlar om mystiska grundämnen, försvunna mödrar och en annalkande ekologisk katastrof. Bara om Ida, Eva och Alma hittar varandra i tid kan de lösa den svindlande gåtan och rädda världen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Michael Mortimer