Fossildrottningen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (416.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mortimer (del 2)
Inläsare
Melinda Kinnaman
Utgivningsdatum
2014-05-07
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113056319
Fossildrottningen (ljudbok)

Fossildrottningen (ljudbok)

(6 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2014-05-07

Styckköp

139

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ida och Lasse har lyckats komma in i Ryssland och tar sig vidare till Moskva för att finna Idas mormor Alma. Med sig har de ett fragment av en besynnerlig fossilsten som trotsar alla natur-vetenskapliga förklaringar - Jungfrustenen.

Dessutom för de med sig en tidigare okänd dagbok av Linné-lärjungen Daniel Solander samt ett antal dyrbara ryska smycken som för över två hundra år sedan gömdes undan i en avlägsen älv i norra Finland.

Ida och Lasse ska tillsammans med Alma försöka hitta de övriga tre fossilfragmenten, men ett hotfullt forskarnätverk är dem tätt i hälarna och kan göra vad som helst för att få fatt i stenarna.

Dessutom vill Ida få svar på den fråga som präglat hela hennes liv: Är hennes mamma Eva död eller kan det vara så att hon fortfarande lever?

Fossildrottningen är andra delen av sex i en fartfylld, lekfull och gripande thrillerserie. Det handlar om mystiska grundämnen, försvunna mödrar och en annalkande ekologisk katastrof. Bara om Ida, Eva och Alma hittar varandra i tid kan de lösa den svindlande gåtan och rädda världen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Michael Mortimer