En ond liten handling (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Thomas Lynley och Barbara Havers (del 18)
Antal sidor
1
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2014-03-06
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Hanna Axén, Annika H Löfvendahl
Originaltitel
Just one evil act
Dimensioner
125 x 140 x 5 mm
Vikt
54 g
SAB
813.54,Hc
ISBN
9789113057118
En ond liten handling (mp3-skiva)

En ond liten handling

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Mp3-skiva Svenska, 2014-03-06

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Dottern till en av Barbara Havers bästa vänner kidnappas och spåren leder till Italien. I ett försök att hitta flickan gör Havers ett övertramp och straffas med administrativ tjänst.

I stället reser Sir Thomas Lynley till den italienska staden Lucca för att bistå den lokala polisen i utredningen. Snart upptäcker Lynley att fallet har förgreningar långt upp i den italienska maktens korridorer.

Elizabeth George är en av världens mest lästa och älskade deckarförfattare. En ond liten handling är hennes artonde roman om Thomas Lynley och Barbara Havers.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En ond liten handling. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. elisabeth George
    Bibbi Hammer, 23 april 2014

    Äntligen är Tomas Lynley och Barbara Havers tillbaka på riktigt.Boken är tjock som alla hennes böcker,men man vill inte att det tar slut.En spännande historia i nya miljöer.Det är bara att se framemot nästa bok.

  2. BESVIKELSE
    taiga, 5 mars 2014

    Jag älskar kommissarie Lynley och Barbara Havers och blev så besviken när jag läst boken, eller rättare sagt, jag orkade inte läsa mer än halva sedan hoppade jag över och skumläste då och då för att slutligen läsa slutet, lite valuta för pengarna ville jag ha. Ett evigt tuggande och jag undrade: vad har hänt med Elisabeth George? Tillfällig svacka hoppas jag. När jag fick boken var jag så lycklig över att den var på så många sidor, oh nu varar den länge, tänkte jag! Tjo vad jag bedrog mig. Den hade utan vidare kunnat kortas ner till hälften.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Elizabeth George