Hämnden bär Prada : djävulen är tillbaka (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-05-07
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Katarina Jansson
ISBN
9789113057521
Hämnden bär Prada : djävulen är tillbaka (e-bok)

Hämnden bär Prada : djävulen är tillbaka (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-05-07

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Uppföljaren alla har väntat på: fortsättningen på Djävulen bär Prada, Lauren Weisbergers underhållande och skarpa uppgörelse med modetidningsvärlden.

Nästan ett decennium har gått sedan Andy Sachs sa upp sig från jobbet som assistent till Miranda Priestly på Runway Magazine. Ett drömjobb för de flesta men definitivt inte för Andy. Nu har hon och Emily, hennes tidigare nemesis och kollega, gått samman för att starta ett exklusivt bröllopsmagasin.

Tidningen Sista steget har snabbt blivit obligatorisk läsning för de unga och snygga. Andy skriver om det som ligger henne varmt om hjärtat och Emily planerar fester och säljer annonser som ett proffs. Inte nog med det - Andy har mött sitt livs kärlek, Max Harrison, ättling till en anrik mediafamilj, som dessutom är självsäker och väldigt snygg.

Deras bröllop kommer att dominera alla skvallertidningarna. Allt tycks för bra för att vara sant. Då förändras plötsligt allt. Samma dag som hon ska gifta sig upptäcker Andy ett hemligt brev med ett mycket ödesdigert innehåll. Hon får veta att ingenting är som hon trodde. Och att hennes nya liv skulle leda henne tillbaks till en viss person som hon försökt att undvika under alla åren ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hämnden bär Prada : djävulen är tillbaka. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 29 juni 2014

    Den här boken "Hämnden bär Prada" är en fristående fortsättning på boken "Djävulen bär Prada" som kom ut för elva år sedan.

    Jag har inte läst boken "Djävulen bär Prada", däremot så såg jag filmen med samma namn, som baserade sig på boken, med Meryl Streep och Ann Hathaway i huvudrollerna, och den tyckte jag var riktigt bra.

    Nu har jag läst Lauren Weisbergers nya bok, och jag tyckte den var riktigt bra. Kan ju då, som sagt var, inte direkt jämföra den med hennes första bok ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lauren Weisberger