Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Ödesgudinnan (del 1)
Antal sidor
333
Utgivningsdatum
2014-07-23
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Dimensioner
30 x 220 x 140 mm
Vikt
494 g
SAB
Hc
ISBN
9789113058023
Ödesgudinnan på Salong d'Amour (inbunden)

Ödesgudinnan på Salong d'Amour

(26 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2014-07-23
209
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor

Deckardrottningen Anna Jansson är tillbaka. Men den här gången skriver hon härlig feelgood. I nya Ödesgudinnan på Salong d'Amour har hon skapat en fantastisk karaktär, frissan Angelika, som på eget bevåg agerar äktenskapsmäklerska i Visby... Trots ny genre kommer läsaren att känna sig hemma i Ödesgudinnan på Salong d'Amour. För precis som i sina bästsäljande Maria Wern-deckare bjuder Anna Jansson även denna gång på spännande intrig, ett rafflande persongalleri och fascinerande relationer i underbara Gotlands-miljöer!

På Södertorg i Visby ligger Salong d'Amour. När du kommer in på min frisersalong och jag frågar: "Vad kan jag göra för dig?" menar jag inte bara ditt hår. Jag menar: "Vad kan jag göra för dig i ditt liv?" Min ambition är större än att få till en fin klippning, den är att ge dig ett möte.

Som frisör möter jag människor i alla livssituationer. Bröllop, begravningar, separationer och skolavslutningar. Livsberättelserna kommer glimtvis, ibland får jag förtroenden. Du kan lita på min tystnadsplikt - dina hemligheter stannar hos mig.

Till hjälp på salongen har jag en ung man från Grötlingbo. Han heter Ricky. Jag har lovat hans mamma att göra honom rumsren och lära honom laga mat.
Om du är en trogen kund och vågar se dig i min spegel kan allting hända.

Vi ses på Salong d'Amour!
Angelika Lagermark

Möt Anna Jansson i en för henne ny genre. Med Ödesgudinnan på Salong d'Amour har hon skapat en fantastisk karaktär, frissan Angelika, som med liv och lust agerar äktenskapsmäklerska i Visby. Men hur ska hon själv finna kärleken?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Ödesgudinnan på Salong d'Amour. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. må bra bok
  sylvia olofsson hiller, 26 oktober 2014

  Jag blev glatt överraskad,Tänk att en deckarförfattare kan skriva ren så mysig bok. Nu väntar jag på en uppföljare. Jag som älskar Gotland och är med både på adelsgatan och botaniskan.

 2. Feelgood med humor
  MKA, 11 oktober 2014

  Anna Janssons deckare är alltid säkra kort som man aldrig blir besviken på, men den här genren borde hon fortsätta med också. Varm, sympatisk och vansinnigt rolig. Skrattade så jag tjöt i flera minuter åt beskrivningen av hur det gick till när Ricky flyttade hemifrån. Med andra ord, en humörhöjare som verkligen rekommenderas.

 3. en måbrabok,
  Lena Hermansson, 30 augusti 2014

  Boken är lättläst, en varm och småmysig bok med flera olika personligheter. Helt annorlunda jämfört med Anna Janssons tidigare böcker.

 4. ödesgudinnan
  Linnéa Margareta Ohlsson, 24 augusti 2014

  En bok som du fastnar i från första kapitlet, hon skriver med humor, träffsäkert och avslutningen är oväntad, en god bok !

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om Ödesgudinnan på Salong d'Amour

Bokvideo