Min historia (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (4.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-03-07
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Ulrika Junker Miranda
ISBN
9789113058252
Min historia (e-bok)

Min historia (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-03-07
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Stephen Hawking har under årtionden fängslat läsare världen över med sina bästsäljande böcker där han beskriver universums mysterier. Han har fått miljoner människor att lockas av tankarna på Big Bang, svarta hål och universums uppkomst.

Hans böcker har översatts till 40 språk och sålt i miljontals exemplar och han har uppnått ikonstatus redan under sin livstid. Med sin självbiografi bjuder han för första gången in läsaren till sitt eget liv och man får komma nära en av vår tids absolut skarpaste hjärnor. I boken får man följa Hawkings fascinerande livsöde, från barndomen i efterkrigstidens London via studier i Oxford och Cambridge till hans internationella genombrott och världsberömmelse. Hawking beskriver på ett ödmjukt och humoristiskt sätt sin intellektuella utveckling och läsaren får följa både hans yrkeskarriär och hans privatliv.

Hawking drabbades av nervsjuk-domen ALS vid tjugoett års ålder, och trodde att han bara hade några få år kvar att leva. Mot alla odds har han överlevt, och fortsatt att bidra med hisnande vetenskapliga upptäckter.

Det är en liten pärla till memoarbok, illustrerad med en mängd fina svartvita bilder från hela Hawkings liv, vilket ytterligare levandegör ett av vår tids mest fascinerande livsöden. Hawking har skrivit boken helt själv, trots att han är nästan totalt förlamad. Med hjälp av nyutvecklade avancerade tekniska hjälpmedel kan han använda käkmusklerna till att forma ord och meningar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Stephen Hawking